М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
Gamaun
Gamaun
02.01.2023 09:04 •  Алгебра

Вычислите: 7⁶•7⁷
——(деление)
7¹¹

👇
Ответ:
Sundywer
Sundywer
02.01.2023

49

Объяснение:

Тут сокращение, посмотри в калькуляторе

4,5(58 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
prosto52
prosto52
02.01.2023

1) (2; 5)

2) (4; -3)

3) (0; -6)

Объяснение:

1) \left \{ {{y = 3x - 1} \atop {2x + y = 9}} \right.

  2x + (3x - 1) = 9

  2x + 3x - 1 = 9

  2x + 3x = 9 + 1

  5x = 10

  x = 10/5 = 2

  y = 3x - 1 = 3 * 2 - 1 = 6 - 1 = 5

  ответ: (2; 5)

2) \left \{ {{4x + 5y = 1} \atop {8x - 2y = 38}} \right

   \left \{ {{4x + 5y = 1} \atop {4x - y = 19}} \right.

   \left \{ {{4x + 5y = 1} \atop {y = 4x - 19}} \right.

   4x + 5(4x - 19) = 1

   4x + 20x - 95 = 1

   4x + 20x = 1 + 95

   24x = 96

   x = 96/24 = 4

   y = 4x - 19 = 4 * 4 - 19 = 16 - 19 = -3

   ответ: (4; -3)

3) \left \{ {{6 - 5(x - y) = 7x + 4y} \atop {3(x + 1) - 6x + 8y} = 69 + 3y} \right.

   6 - 5(x - y) = 7x + 4y

   6 - 5x + 5y = 7x + 4y

   -5x + 5y - 7x - 4y = -6

   -12x + y = -6

   3(x + 1) - (6x + 8y) = 69 + 3y

   3x + 3 - 6x - 8y = 69 + 3y

   3x - 6x - 8y - 3y = 69 - 3

   -3x - 11y = 66

   \left \{ {{-12x + y = -6} \atop {-3x - 11y = 66}} \right.

   \left \{ {{y = -6 + 12x} \atop {-3x - 11y = 66}} \right.

   -3x - 11(-6 + 12x) = 66

   -3x + 66 - 132x = 66

   -3x - 132x = 66 - 66

   -135x = 0

   x = 0

   y = -6 + 12x = -6 + 12 * 0 = -6 + 0 = -6

   ответ: (0; -6)

4,5(92 оценок)
Ответ:
noybet444noybet
noybet444noybet
02.01.2023

В) 120°

Объяснение:

МF - гіпотенуза

МF=42см, а катет NF=21см (за умовою) ⇒  NF=1/2 МF (42:21=1/2)⇒

∠М, який лежить напроти катета   NF, який =1/2 гіпотенузи, = 30°

Далі можна так:

б:

Сума кутів трикутника 180° , тому ∠F=180-(∠N+∠M)=180-  (90+30)=60°

 Сума суміжних кутів =180 °⇒

  суміжний з ∠F зовнішній кут дорівнює:     180-60=120°

Або так:

ІІ.  Сума двох внутрішніх кутів трикутника дорівнює градусній мірі зовнішнього кута, який не суміжний з ними ⇒

зовнішній кут, суміжний з ∠F, дорівнює:  ∠M+∠N=30+90=120°

4,4(36 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ