М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
Серггій26072006
Серггій26072006
17.04.2023 18:05 •  Алгебра

Докажите, что верно равенство :
(a+b)(a-c)-b(2a-b)-(a-b+c)(a-b-c)=0

👇
Ответ:
polinapolina971
polinapolina971
17.04.2023

Раскроем скобки :

(a + b)(a - c) - b(2a - b) - (a - b + c)(a - b - c) = \\ (a + b)(a - c) = b(2a - b) + (a - b + c)(a - b - c) \\{a}^{2} - ac + ab - bc = 2ab - {b}^{2} + {a}^{2} - ab - ac - ab + {b}^{2} + bc + ac - bc - {c}^{2} \\ {a}^{2} - ac + ab - bc = {a}^{2} - {c}^{2} \\ ab - ac- bc = - {c}^{2} \\ {c}^{2} = ac + bc - ab

Неправильно

(a+b)(a-c)-b(2a-b)-(a-b+c)(a-b-c)=0 / неверно

Объяснение:

●《☆Я смог !?☆》●

Проверьте правильность написания!

4,5(63 оценок)
Ответ:
NastyaZayatc12
NastyaZayatc12
17.04.2023

(a+b)(a-c)-b(2a-b)-(a-b+c)(a-b-c)=\\\\=a^2-ac+ab-bc-2ab+b^2-(a-b)^2+c^2=\\\\=a^2+b^2-ac-ab-bc-a^2-b^2+2ab+c^2=\\\\=ab-ac-bc+c^2\ne 0

Равенство неверно !

Если в условии описка , то , например,

(a+c)(a-c)-b(2a-b)-(a-b+c)(a-b-c)=\\\\=a^2-c^2-2ab+b^2-(a-b)^2+c^2=\\\\=a^2-2ab+b^2-a^2+2ab-b^2=0\\\\0=0

Равенство верно !

4,8(12 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
lizapereverzeva1
lizapereverzeva1
17.04.2023
Як ми вже знаємо з попереднього прикладу, в отриманому сплаві має бути 180.34 / 100 = 180.0, 34 = 61,2 кг цинку, в першому — 0,4 х, у другому — 0,3 у. отримуємо систему рівнянь: 0,4 х +0,3 у = 61,2 (маса цинку в отриманому сплаві дорівнює сумі мас у вихідних сплавах); х + у = 180 (маса отриманого сплаву дорівнює сумі мас вихідних сплавів)вирішуємо: 0,4 (180-у) +0,3 у = 61,2; х = 180-у72-0,4 у +0,3 у = 61,2; 0,1 у = 10,8; у = 108, х = 72.тобто треба взяти 108 кг 30%-ного сплаву і 72 кг 40%-ного.
4,6(80 оценок)
Ответ:
sapesalex
sapesalex
17.04.2023

#1

а)

 {(y^{10})}^{6} \times { {(y}^{5})}^{5} \times ( { {(y}^{3})}^{2} = \\ = {y}^{60} \times {y}^{25} \times {y}^{6} = {y}^{91}

б)

 {27}^{3} \times {3}^{6} \times {81}^{4} = {3}^{9} \times {3}^{6} \times {3}^{16} = \\ = {3}^{31}

в)

( \frac{x - y}{x + y} )^{6} \div ( \frac{x + y}{x - y} )^{4} \times ( \frac{x + y}{x - y} )^{11} = \\ = ( \frac{x - y}{x + y} )^{6} \div ( \frac{x + y}{x - y})^{4} \times ( \frac{x - y}{x + y})^{ - 11} = \\ = ( \frac{x - y}{x + y})^{ - 5} \div ( \frac{x + y}{x - y} )^{4} = \\ = {( \frac{x + y}{x - y})}^{5} \div ( \frac{x + y}{x - y} )^{4} = \\ = \frac{x + y}{x - y}

г)

 {8}^{9} \div 16^{3} \times {128}^{3} \div {64}^{2} = {2}^{27} \div {2}^{12} \times {2}^{21} \div {2}^{12} = \\ = {2}^{24}

4,6(10 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ