1. 1) (c - 6)2 = 2c - 12.
3) (5 - a)(5 + a) = 25 - a^2.
2) (2a - 36)2 = 4a - 72,
4) (7x + 10y)(10y - 1x) = 70xy - 7x^2 + 100y^2 - 10xy^2,
2. 1) ь? - що це?
3) 100 - 9x^2 = (10 - 3x)(10 + 3x).
2) c? - а це що?
4) 4a + 20ab + 25b^2 = (2a + 5b)^2 (напевно там повинно бути 4a^2)
4.
1 варіант
4(3y + 1)^2 - 27 = (4y + 9)(4y - 9) + 2(5y + 2)(2y - 7)
4(9y^2 + 6y + 1) - 27 = 16y^2 - 81 + 2(10y^2 - 35y + 4y - 14)
36y^2 + 24y + 4 - 27 = 16y^2 - 81 + 20y^2 - 70y + 8y - 28
36y^2 + 24y - 16y^2 - 20y^2 - 70y + 8y = 27 - 4 - 81 - 28
54y = - 29
y = - 29 / 54
2 варіант
4(3y + 1)^2 - 27 = (4y + 9)(4y - 9) + 2(5y + 2)(2y - 7)
4 * 9y^2 + 6y + 1 - 27 = 16y^2 - 81 + 2 * 10y^2 - 35y + 4y - 14
36y^2 + 6y + 1 - 27 = 16y^2 - 81 + 20y^2 - 35y + 4y - 14
36y^2 + 6y - 16y^2 - 20y^2 + 35y - 4y = 27 - 1 - 81 - 28
37y = - 83
y = - 83 / 37
y = - 2 9/37
Напишіть хтось, який правильний. Може десь є помилка.
5, 6 - що це за знаки питання?
Доведення 1.
0=0
10−10=15−15
10−6−4=15−9−6
2(5−3−2)=3(5−3−2)
скорочуємо одинакові множники
2=3
2+2=3+2
2+2=5
Доведення 2.
1=1
4
4
=
5
5
4·
1
1
=5·
1
1
оскільки
1
1
=
1
1
, то 4=5
А звідси 2+2=5
Доведення 3.
−20=−20
16−36=25−45
16−36+20.25=25−45+20.25
(4−4.5)2=(5−4.5)2
4−4.5=5−4.5
4=5
2+2=5
Доведення 4.
a=b
ab=b2
ab−a2=b2−a2
a(b−a)=(b+a)(b−a)
a=b+a, оскільки b=a, то
a=a+a
a=2a
1=2
звідси очевидним чином випливає, що
1=2 ⇒ 1+3=2+3 ⇒ 4=5 ⇒ 2+2=5
Доведення 5 (для тих хто вчив вищу математику).
Візьмемо інтеграл частинами згідно формул інтегрування частинами:
∫
1
x
dx=[\tableu=
1
x
;du=−
1
x2
dx;dv=dx;v=x]=
1
x
x−∫−
1
x2
xdx=1+∫
1
x
dx
Нехай ∫
1
x
dx=θ, тоді
θ=1+θ
0=1 ⇒ 0+4=1+4 ⇒ 4=5 ⇒ 2+2=5
упростить 5х+10х= 15 х
Объяснение:
я не поняла что за 3у.6у