М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
nikzyryanov02
nikzyryanov02
21.09.2020 14:27 •  Алгебра

Розв'язати нерiвнiсть методом інтервалів: (x-4)(x-7)(x-10) ≥ 0.

👇
Ответ:
Викендр
Викендр
21.09.2020
1. Знаходимо корені рівняння (x-4)(x-7)(x-10) = 0:
x = 4, x = 7, x = 10.
2. Записуємо ці корені на числову пряму і розбиваємо її на частини:

(–∞, 4), [4, 7], [7, 10], (10, +∞).

3. Досліджуємо знак виразу (x-4)(x-7)(x-10) на кожному з цих інтервалів:

• на (-∞, 4) - всі добутки в скобках від'ємні, тому добуток від'ємний;
• на [4, 7) - перший множник додатний, інші від'ємні, тому добуток від'ємний;
• на [7, 10) - перші два множники додатні, третій від'ємний, тому добуток додатний;
• на (10, +∞) - всі множники додатні, тому добуток додатний.

4. Отже, розв'язком нерівності є об'єднання інтервалів, на яких вираз є невід'ємним:

[7, 10) ∪ (10, +∞) або x ≥ 7.
4,8(68 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:

1)a1 = 26
a2 = 23
a3 = 20

Для начала найдём разность арифметической прогрессии(d) : a2 - a1
23 - 26 =  -3

Теперь мы можем найти a12 по формуле n-ого члена: an = a1 + (n-1)d
a12= 26 + 11 * (-3)
a12 = 26 + (33)
a12 = -7

 Ну и теперь найдём сумму 12-ти членов прогрессии по формуле : Sn = (a1+an /2) * n

S12 = (26 + (-7) / 2)) * 12 = 114                                                                                             2)Решение.1. a1=11; d=4; an=99; n=(an-a1)/d+1; n=(99-11)/4+1=23; Sn=0,5*(22+4*22)*23=1265. 
2.d=12/3=4; 2*a1+8*d=4; a1=-14; a2=-10; a3=-6.

4,4(31 оценок)
Ответ:
STOORIK
STOORIK
21.09.2020

1)a1 = 26
a2 = 23
a3 = 20

Для начала найдём разность арифметической прогрессии(d) : a2 - a1
23 - 26 =  -3

Теперь мы можем найти a12 по формуле n-ого члена: an = a1 + (n-1)d
a12= 26 + 11 * (-3)
a12 = 26 + (33)
a12 = -7

 Ну и теперь найдём сумму 12-ти членов прогрессии по формуле : Sn = (a1+an /2) * n

S12 = (26 + (-7) / 2)) * 12 = 114                                                                                             2)Решение.1. a1=11; d=4; an=99; n=(an-a1)/d+1; n=(99-11)/4+1=23; Sn=0,5*(22+4*22)*23=1265. 
2.d=12/3=4; 2*a1+8*d=4; a1=-14; a2=-10; a3=-6.

4,6(92 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ