Відповідь:
-3
Пояснення:
тут скоріш треба не додавати, а віднімати з першого друге рівняння, або друге рівняння помножити на (-1) й додати . В результаті х скоротяться й отримаємо рівняння з однім невідомим
-5у-8у=29+10
-13у=39
у=-3
надіюсь до
1.
2.
3.
4.
если будут вопросы - задавайте
отметьте, , как лучший ответ, если не сложно ❤️
на киви не надо, если что
Відповідь:
-3
Пояснення:
тут скоріш треба не додавати, а віднімати з першого друге рівняння, або друге рівняння помножити на (-1) й додати . В результаті х скоротяться й отримаємо рівняння з однім невідомим
-5у-8у=29+10
-13у=39
у=-3