Щоб розв'язати цю систему рівнянь, ми можемо використати метод елімінації змінних або метод підстановки. Давайте спробуємо використати метод елімінації змінних.
Ми маємо наступну систему рівнянь:
x - y = -1
-x + 2y = 2
Множимо перше рівняння на 2, щоб зрівняти коефіцієнти при змінній y:
2(x - y) = 2(-1)
2x - 2y = -2
Тепер додамо це рівняння до другого рівняння, щоб елімінувати змінну x:
(-x + 2y) + (2x - 2y) = 2 + (-2)
x = 0
Підставимо значення x у перше рівняння:
0 - y = -1
-y = -1
y = 1
Таким чином, отримали значення x = 0 і y = 1. Розв'язок системи рівнянь: (0, 1)
произведение равно 0 тогда когда один из множителей равен0
(х-4)<0 (x+2)<0 (x-9)<0
x<4 x<-2 x<9
__ + ___ +
____.______._____._________
-2 4 9
ответ : (-