М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
dorisova
dorisova
02.08.2021 20:28 •  Алгебра

Выражение: a) b-a+b+a б) x-y-z+y в) c-10+15-c г) x+x_15+15 e) a--1+a-1+a-1 ж) a-3+b+3 з) m+m+1+m-20

👇
Ответ:
Marina56434655442
Marina56434655442
02.08.2021
B+b+a+a=2b+2a
x-y-z+y=y+y+x-z=2y+x-z
c-10+15-c=c-c10+15=25
x+x-15+15=2x-30
m+m+1+m-20=3m-19
4,7(66 оценок)
Ответ:
lizadorfv
lizadorfv
02.08.2021
А) 2b
b) 0
c) 5
d)2x
e)3a-3
f)a+b
g)3m-19
4,4(99 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
geroi29
geroi29
02.08.2021

Відповідь:

S10 = 25500

Пояснення:

Випуск продукції це  арифметична прогресія з різницею 300.

Використаємо формули для обчислення n члена арифметичної прогресії:     an = a1 + d(n - 1)

За 1 місяць виготовлено a1 тарілок, за 2 місяць - a1 + 300, за останній -

a1 + d(n - 1). Складемо систему рівнянь:

\left \{ {{a1 + a1 + 300 = 2700} \atop {a1 + 300(n - 1) = 3900}} \right.

\left \{ {{2a1 = 2700 - 300} \atop {a1 + 300n - 300 = 3900}} \right.

\left \{ {{2a1 = 2400} \atop {a1 + 300n = 4200}} \right.

\left \{ {{a1 = 1200} \atop {a1 + 300n = 4200}} \right.

Віднімаємо від 2 рівняння 1 рівняння:

\left \{ {{a1 = 1200} \atop {300n = 3000}} \right.

\left \{ {{a1 = 1200} \atop {n = 10}} \right.

Використаємо формули для обчислення суми n членів арифметичної прогресії:     Sn = (2a1 + d(n - 1))/2 * n

S10 = (2 * 1200 + 300 * (10 - 1))/2 * 10 = (2400 + 2700) * 5 = 5100 * 5 = 25500

4,4(20 оценок)
Ответ:
Dan99pro
Dan99pro
02.08.2021

ответ:ответ: x₀ ≅ 1,3.

Объяснение:   СЛУШАЮ !

y = f(x) =ax² +bx + c  

-5 = a*0² +b*0 + c ⇒ c = - 5  ;    y = f(x) =ax² +bx - 5

9  =a*4² +b*4 - 5 ;               {16a +4b =14 ;

-2 = a*(-4)²+b(-4) -5.             {16a -4b = 3  .       || a =(3+4b)/16

16a +4b -(16a -4b) = 14 -3 ⇔8b =11 ⇒b =11/8 из 2-го уравнения

a = (3+4b)/16 = (3+4*11/8)/16 = (3+11/2)/16 =  17/32

у =  (17/32)x² +(11/8)x  - 5  

Абсциссу вершины параболы будет :

x₀  = - b/2a =  -(11/8) / 2(17/32) =  -(11/8) / (17/16) = - (11*16)/(8*17) = -22/17 ≅1,3.

Поставиш свои числа

4,7(30 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ