М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
Наполнение
Наполнение
06.10.2021 19:29 •  Алгебра

Арифметическая прогрессия a4=4. d=-3 надо найти a1

👇
Ответ:
mrpirogoff2014
mrpirogoff2014
06.10.2021
А4=а1+d(4-1)
A4=A1+3d, 4=A1-9, A1=13
4,5(84 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
Ника7002
Ника7002
06.10.2021

Позначимо швидкість пішохода як V (км/год). Тоді швидкість велосипедиста буде V + 10 (км/год).

Щоб знайти час, який провів пішохід на дорозі від пункту А до пункту Б, скористаємося формулою відстані:

Час пішохода = Відстань / Швидкість пішохода

t1 = 5 / V

Аналогічно, час велосипедиста буде:

Час велосипедиста = Відстань / Швидкість велосипедиста

t2 = 5 / (V + 10)

За умовою задачі, велосипедист приїхав на 10 хвилин раніше від пішохода:

t1 - t2 = 10 / 60 (переведемо хвилини в години)

5 / V - 5 / (V + 10) = 1/6

Для спрощення рівняння, можна помножити обидві сторони на 6V(V + 10):

6(5(V + 10)) - 6(5V) = V(V + 10)

30V + 300 - 30V = V^2 + 10V

V^2 + 10V - 300 = 0

Тепер розв'яжемо квадратне рівняння. Його факторизація дає:

(V + 30)(V - 20) = 0

Отже, V = -30 або V = 20. Відстань не може бути від'ємною, тому відкидаємо V = -30.

Отримуємо швидкість пішохода V = 20 км/год і швидкість велосипедиста V + 10 = 30 км/год

4,4(35 оценок)
Ответ:

Відповідь:

10а + 5

Пояснення:

(а¹ + 3)² - (а¹ - 2)²

Спочатку розкриємо квадрат за до формули:

(a + b)² = a² + 2ab + b²

Застосуємо цю формулу до першого доданку:

(а¹ + 3)² = (а¹)² + 2 * (а¹) * 3 + 3²

= а² + 6а + 9

Аналогічно розкриємо квадрат в другому доданку:

(а¹ - 2)² = (а¹)² + 2 * (а¹) * (-2) + (-2)²

= а² - 4а + 4

Тепер підставимо розкриті квадрати у вираз:

(а¹ + 3)² - (а¹ - 2)² = (а² + 6а + 9) - (а² - 4а + 4)

Зробимо операції зі скобками:

а² + 6а + 9 - а² + 4а - 4

Складаємо подібні члени:

(а² - а²) + (6а + 4а) + (9 - 4)

Отримуємо:

10а + 5

Отже, вираз (а¹ + 3)² - (а¹ - 2)² дорівнює 10а + 5

4,4(95 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ