М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
tur5
tur5
17.09.2022 23:22 •  Английский язык

WRITING Task 2. Put the words in brackets in the correct form.
1. Tom is
student in his class. (bad)
2. The black pencil is
of all. (long)
3. I am
boy in my class. (short)
4. "Titanic" is
film. (interesting)
5. Horse riding is
than swimming. (dangerous)

👇
Открыть все ответы
Ответ:
Margarita200
Margarita200
17.09.2022
Sure, here is a step-by-step solution to complete the sentences:

0 A: It's rather hot in here, isn't it?
B: Yes, you're right. I'll open (I/open) a window.

1 A: Are you going to watch TV tonight?
B: Yes, (I'll watch) (you/watch) my favourite programme at 9 o'clock.

2 A: What (are you going to cook) (you/cook) tonight? What food have you bought?
B: I'd like to go into the centre too. (I haven't bought) (you/haven't bought) any food. Well, (I'll cook) (you/will cook) us something nice to eat.

3 A: I'm going into the centre of town tomorrow. (I'm going to buy) (you are going to buy) some new clothes.
B: Oh, what (are you going to buy) (are you going to get)?
(I'm going to look) (you are going to look) for a T-shirt and some jeans.

4 A: (I'm going to leave) (you are going to leave) work late tomorrow. There is a meeting at 6 p.m. (I'm going to see) (you are going to see) you after the meeting.
B: Oh, I didn't know that. Well, (I'll phone) (you'll phone) Tom at 6 o'clock. I promised to phone him (I'll come) (I'll come) with you.

5 A: Are you going to have a holiday in the summer? (I'm going to buy) (you are going to buy) (I'll buy) some new clothes.
B: Yes, (I'm going to travel) (I'll travel) around Europe with a friend. (I'm going to leave) (I'll leave) work late tomorrow. There is a meeting at 6 p.m. (I'm going to see) (I'll see) you after the meeting.

I hope this explanation helps! Let me know if you have any further questions.
4,5(40 оценок)
Ответ:
KiryaRossokha
KiryaRossokha
17.09.2022
Здравствуйте!

Давайте разберем каждое утверждение по очереди и определим, является ли оно истинным (true), ложным (false) или и неизвестным (not stated).

16. feng shui has been practiced all over the world for 5000 years.
Верно. Фэн-шуй практикуется по всему миру уже 5000 лет.

Ответ: true

17. feng shui says that family members will get on better with each other if the home is properly furnished.
Верно. Фэн-шуй утверждает, что семья будет лучше ладить друг с другом, если дом будет правильно обставлен.

Ответ: true

18. the entrance of the home should be well lighted.
Верно. Фэн-шуй рекомендует освещать вход дома.

Ответ: true

19. the living room should be made to look as small as possible.
Нет информации. В тексте не указано, должна ли гостиная выглядеть как можно меньше.

Ответ: not stated

20. windows in the living room should be covered.
Верно. Фэн-шуй рекомендует закрывать окна в гостиной.

Ответ: true

21. there shouldn't be any plants in the bedroom, if possible.
Верно. Фэн-шуй рекомендует избегать наличия растений в спальне, если это возможно.

Ответ: true

22. a sheet could be used instead of a table-cloth to cover the TV.
Нет информации. В тексте не указано, можно ли использовать простыню вместо скатерти для телевизора.

Ответ: not stated

23. sleeping under a window is not a good idea.
Верно. Фэн-шуй считает, что спать под окном не рекомендуется.

Ответ: true

24. it's important to have a good view of the bedroom door from the bed.
Верно. Фэн-шуй утверждает, что важно иметь хороший вид на дверь спальни с кровати.

Ответ: true

25. a single strong light in the bedroom is better than several soft ones.
Нет информации. В тексте не указано, что один яркий свет в спальне лучше, чем несколько мягких.

Ответ: not stated

Итак, суммируя наши ответы:

16. true
17. true
18. true
19. not stated
20. true
21. true
22. not stated
23. true
24. true
25. not stated

Надеюсь, ответ был понятен и полезен! Если у вас остались еще вопросы, не стесняйтесь задавать.
4,7(24 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Английский язык
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ