М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
kennysussus
kennysussus
17.08.2020 08:30 •  Другие предметы

Одинакова ли сила тяги электровоза во время равномерного движения поезда по горизонтальному участку пути и в тот момент, когда этот поезд

👇
Ответ:
Rixoz
Rixoz
17.08.2020
Во втором случае больше.
4,4(77 оценок)
Ответ:
tnata007
tnata007
17.08.2020

Решение к задаче по физике представлено в виде картинки и приложено к ответу
Одинакова ли сила тяги электровоза во время равном

4,7(100 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
диль9
диль9
17.08.2020

Алое - Це одна з рослин, чиї цілющі властивості були відомі ще в давні століття. Тоді столітник вважався по-справжньому чудодійним засобом, яке допомагало при пошкодженнях шкіри, опіках, його намагалися використовувати для лікування найрізноманітніших недуг.

Кінський щавель - рослина, що має лікарську цінність. Кінський щавель використовується в домашній медицині для лікування багатьох недуг. Лікувальні властивості кінського щавлю були відомі ще в середні століття. Лікування кінським щавлем практикується і в наші дні, в якості допоміжної або основної терапії захворювання.

У народній медицині календула вважається одним з найцінніших, чудодійних і універсальних рослин. Календула застосовувалася як лікувальний засіб кілька століть тому і використовується до цих пір, незважаючи на досягнення сучасної фармацевтичної промисловості. Календула застосовується зовнішньо і всередину.

Матінка-природа зробила людині щедрий подарунок - цінний лікарський продукт і одночасно прекрасну ласощі - квітковий мед. Це унікальна природна комора біологічно активних речовин, необхідних для підтримки здоров'я і повноцінної життєдіяльності людини.

Корисні властивості касторової олії були відомі людям ще з давніх часів. Вже тоді його використовували для лікування волосся і шкіри, виготовлення пом'якшуючих мазей і в якості ефективного проносного. І навіть тепер, коли косметична індустрія пропонує споживачам найширший асортимент різної доглядає косметики, касторове масло не здає своїх позицій. І це не дивно, адже даний засіб, залишаючись абсолютно натуральним і нешкідливим, здатне найсприятливішим чином впливати на здоров'я. Олія рицинова - справжній косметолог і лікар в одному флаконі.

Весна - час, коли збирають березовий сік. Березовий сік особливо цінується в цей час, в період авітамінозів, сезонних застуд, коли після зими організм ослаблений і схильний всіляким хворобам. Лікування березовим соком практикували в минулі століття, коли не було швидкодіючим ліків. Останнім часом березовий сік вважається приємним, смачним напоєм, і корисні властивості березового соку і раніше використовують у лікувальних цілях.

Липовий цвіт здавна застосовували для лікування багатьох захворювань, корекції косметичних проблем, загального оздоровлення організму. Збирати квіти липи потрібно правильно, заготовлювати і зберігати їх слід в підготовлених приміщеннях. Тільки тоді корисні властивості квітів липи можна використовувати для проведення терапевтичних процедур.

Корисні властивості подорожника були відомі ще древнім лікарям - тоді рослина використовували для профілактики і терапії багатьох захворювань. У сучасному житті лікування травами не настільки поширене, так як фармацевтична промисловість стрімко розвивається. Але в деяких випадках використовувати корисні властивості подорожника переважніше - наприклад, коли є алергія на ліки, або потрібно надати першу до якомога швидше, використовуючи підручні засоби. Збирати подорожник і заготовляти його слід за правилами.

Морська сіль - Унікальний продукт. Людство давно відкрило корисні властивості морської солі. Жителі морських узбереж менше схильні до простудних захворювань, ніж жителі середньої смуги. Морська сіль входить до складу багатьох препаратів і є відмінним антисептиком. Учені навіть пов'язують довголіття японців з чарівними властивостями солі. Чому ж морська сіль є цілющою?

Пустирник Корисні властивостіУ цього непримітного рослини багато псевдонімів, як тільки не називається в народі трава пустирника серцевого: і собача кропива, і кропива глуха, і пустирник волохатий, і пустирник волохатий. Але, мабуть, самі точні назви - сердечник або серцева трава. Вони натякають на корисні властивості пустирника. Але цей «зелений доктор» заслуговує того, щоб про нього детальніше і по порядку.

Ромашка корисні властивостіЗ усього різноманіття кольорів саме ромашка виділяється своїми яскраво вираженими цілющими властивостями. Здавна квіти ромашки служили основою для багатьох ефективних лікарських зілля, які з успіхом використовували знахарі. Ромашка аптечна - Ніжна квітка з приємним ароматом, який їй надає ромашкове масло, також застосовується в медицині і косметології. Цей лікарський квітка широко поширений по всьому світу, і його корисні якості протягом багатьох років служать на благо людства.

Чайний гриб корисні властивостіЧайний гриб популярний за рахунок унікальних властивостей - його лікувальна сила допомагає впоратися з хворобами, підтримує організм, використовується для догляду за волоссям і шкірою. Вирощувати чайний гриб і доглядати за ним легко і просто, а основні правила заварювання цілющого напою зовсім нескладні.

Объяснение:

4,4(81 оценок)
Ответ:
plkg
plkg
17.08.2020

Старість потрібно розглядати в контексті стосунків між старшими і молодшими особами. Зокрема ми, як християни, стараємося приймати старшу людину в контексті нашого ставлення до Всевишнього. Саме тому перед старшою людиною завжди потрібно встати, їй завжди потрібно вклонитися, а також належить відкрити своє вухо для того, щоб її почути. Адже тільки тоді через неї можна почути голос Божий.

Объяснение:

Старість не радість, а молодість не вічність. Вважаю, що від того, з якою повагою ставимося до старших осіб з досвідом, які прожили життя, залежить наше сьогодення та майбутнє. Є багато різних висловів та афоризмів, які намагалися дати визначення, що ж таке старість. Зараз мені пригадується вислів Лоуренса Пітера, який говорив, що старість — це коли у тебе є відповіді на всі запитання, але ніхто не запитує. Можна сказати, що старість — це умовне поняття, — зазначає духовний лідер греко-католиків.

Книга мудрості Святого Письма говорить нам, що старість і мудрість людини не обчислюється кількістю років. Старість і молодість — це стан душі. Людина може бути літньою, але мати молодечого духа та почуватися молодою, активною, плідною. А хтось може бути за віком молодий, але вже думає чи мріє про спочинок і тихе життя, тобто старіє духом.

Всё, чем могла тем

4,5(97 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Другие предметы
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ