М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации

Найти импульс mv молекулы водорода при температуре t=20° C. Скорость молекулы считать равной средней квадратичной скорости

👇
Ответ:
Dikaya24
Dikaya24
20.04.2020
Если не переводить в км/ч и прочее можно решить следующим образом:

1. Формула пути - S = V x t =>

V = S / t => 1) 12км/10мин = 1.2км/мин 2) 10/8 = 1,25км/мин 3) Из вычислений получается что скорость второго автомобиля больше чем скорость первого. Задача решена.
4,5(34 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
anuaribragimov1
anuaribragimov1
20.04.2020

Наибольшее количество больших колб будет либо равно количеству малых колб, либо +-1 колба.

Объяснение:

Могу ошибаться.(скорее всего)

10 Больших не могут попасться, ведь они чередуются (1 через 1)

Т. Е

М, Б, М, Б, М, Б, М, Б, М, Б

(Так можно и наоборот)

То есть наибольшее количество Больших колб будет таким же, как и наибольшее количество маленьких колб.

При этом если колбы заканчиваются на Большой или меньшей, стоят нечетном колличестве, то есть вероятность +-1, либо в сторону больших колб, либо малых

4,8(3 оценок)
Ответ:
лукашук
лукашук
20.04.2020

Усі спортивні снаряди, встановлені в закритих і відкритих місцях проведення занять, повинні бути цілком справними і надійно закріпленими. Надійність установлення і результати випробувань інвентарю й обладнання фіксують у спеціальному журналі. Розташування обладнання передбачає безпечну зону навколо кожного гімнастичного снаряда. Снаряди не повинні мати у вузлах і з'єднаннях люфтів, коливань, прогинів, деталі кріплення (гайки, гвинти) мають бути надійно закрученими. Біля спортивних снарядів повинні бути написи про гранично допустимі навантаження. Кількість, вид, місце розташування і нормативні навантаження технологічних пристроїв для кріплень спортивних снарядів повинні відповідати схемі розміщення і кресленням цих пристроїв. Зусилля, що докладаються до вказаних пристроїв, не можуть перевищувати гранично допустимі величини, позначені на схемі розміщення технологічного пристрою і позначених місцях кріплень. Наприклад, динамічне зусилля на одинарну лонжу не повинно бути більшим за 700 кг•с. Запобіжний пояс, використовуваний акробатами і гімнастами, має бути добре підігнаним до фігури і шириною – не вужчим від 30 мм.

Объяснение:

Жердини брусів перед початком кожного навчального року повинні ремонтуватися по всій довжині. При виявленні тріщин жердина негайно замінюється.

Гриф перекладини має протиратися сухою ганчіркою і зачищатися шкіркою. Пластини для кріплення крюків, розтяжок повинні бути щільно пригвинчені до підлоги, зроблені врівень із нею.

Колода гімнастична не може мати тріщин і задирок, помітних викривлень.

Опори гімнастичного козла міцно закріплюються в коробах корпусу, ноги козла вільно встановлюються й надійно фіксуються в заданому положенні.

Гімнастичні мати не повинні мати розривів.

Мостик гімнастичний має бути підбитий гумою для виключення ковзання при відштовхуванні.

Канати для лазіння повинні бути виготовлені з прядива ' (коноплі) або бавовни з три- чи чотирипрядного волокна діаметром 35–40 мм. Щоки, стиснені двома болтами, мають щільно, без щілин, охоплювати канат на всій площі прилягання. Нижній кінець каната повинен бути туго обмотаний шпагатом на довжину 100 мм і обтягнений шкіряним чи тканинним чохлом. Канат не повинен мати розривів і вузлів.

4,4(78 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Другие предметы
Полный доступ к MOGZ
Живи умнее Безлимитный доступ к MOGZ Оформи подписку
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ