М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации

Вы прочитали о некоторых подвигах мифического героя Геракла. Каким вы его представляете?

👇
Ответ:
mur0mrazi
mur0mrazi
22.12.2020
Солнце светит, но не греет
4,4(65 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
relinaro09
relinaro09
22.12.2020
Значительная часть русского общества находилась в оппозиции к власти. И если у крайне левых звучал лозунг «Долой самодержавие!», то в легальных изданиях в основном велись нападки на «бюрократию». Среди социалистов было два главных течения. В 1902 г. народнические организации объединились в Партию социалистов-революционеров (эсеров). Они делали ставку на крестьянство, мечтали о новой «пугачевщине», о восстаниях в воинских частях. Для возбуждения народа и ослабления власти эсеры широко практиковали террор. Лидером эсеров был В.М. Чернов, организаторами террора считались Е.Ф. Азеф (оказавшийся агентом полиции) и Б.В. Савинков. Социалисты-революционеры вначале XX в. убили министров Н. П. Боголепова, Д.С.Сипягина, В. К. Плеве. Ни одно из крестьянских волнений не обходилось без представителей эсеровской партии.
В 1903 г. окончательно организационно оформилась Российская социал-демократическая рабочая партия (РСДРП). Социал-демократы, опираясь на учение К. Маркса, считали главной силой будущей революции рабочий класс. Многие члены партии находились в эмиграции. Оттуда в Россию поступали газеты и брошюры, которые распространялись среди рабочих и интеллигенции. Социал-демократическая партия сразу раскололась на два течения: большевиков (сторонники радикальных действий) и меньшевиков (выступали с умеренных позиций). Лидером большевиков стал В.И. Ульянов (Ленин). Среди руководителей меньшевиков выделялся Л. Мартов (Ю.О. Цедербаум), к ним же примыкал Г.В. Плеханов.
Российские либеральные круги также стали на путь нелегальной борьбы с властью. С июня 1902 г. в Штутгарте под редакцией П.Б.Струве стал издаваться журнал «Освобождение». Главной организацией либералов стал «Союз Освобождения».
4,8(49 оценок)
Ответ:
kyvsaar
kyvsaar
22.12.2020

ответ:Для Шерлока Холмса кожний злочин — це ніби своєрідна математична задача з кількома невідомими — злочинцями. І розв'язати цю задачу для Холмса означає знешкодити їх, для чого він і використовує свій дедуктивний метод. «Елементарно, Ватсон», — ми не раз чуємо це відоме висловлювання Холмса, але за цією елементарністю стоїть глибоке напруження розуму й волі.

Правильність і змістовність його Шерлок Холмс доводить в одному зі своїх оповідань «Строката стрічка», героїня якого звертається по до до нього, бо їй загрожує смертельна небезпека: за загадкових обставин загинула її сестра Джулія. А зараз загроза нависла й над Хелін Стоунер — так звуть дівчину. Швидко зорієнтувавшись в обстановці, Холмс приходить на до дівчині, довівши, що сестру її вбив вітчим. Розкрити цей злочин допоміг Холмсу саме його дедуктивний метод.

Ретельно вивчивши оточення дівчини, історію життя її та вітчима, його звички й примхи (йому за його проханням привозили з Індії різних тварин), предмети побуту, в якому жили дівчина та її вітчим, розташування меблів, Холмс приходить до єдиного правильного висновку: Джулію — сестру Хелін — убив, випустивши болотяну гадюку, одну з найотруйніших змій, її вітчим. Те саме він намагався зробити з Хелін. Мета цього вбивства — заволодіти грошима своїх названих дочок.

А ось не менш цікавий і заплутаний випадок, зображений в оповіданні «Спілка рудих», де за до дедуктивного методу Холмсові вдалося схопити одного з найнебезпечніших злочинців Джона Клея, який, влаштувавшись на роботу до англійського крамаря, зробив підземний хід до міського банку і намагався викрасти з нього усе наявне там французьке золото. Для цього за до свого помічника він і заснував міфічну «Спілку рудих», аби мати можливість, коли крамаря не буде вдома, викопати підземний хід під банк.

Розплутати цей небезпечний злочин Холмсові допоміг знову-таки його дедуктивний метод. Проаналізувавши розповідь свого клієнта, він одразу здогадався, що «Спілка рудих» задля того тільки й була створена, аби кожного дня усунути на кілька годин з дому не надто розумного крамаря. Створити ж цю спілку йому підказав колір волосся крамаря, який спокусився ще й грошима — чотирма фунтами на тиждень.

Оглянувши місце події, побачивши підозрюваного, обстукавши палицею бруківку, Холмс дізнався, у який бік зроблено підкоп. Закриття «Спілки рудих» означало, що підземний хід до банку вже готовий. І його використовувати треба було якомога швидше, поки про нього не дізналися. А те, що пограбування відбудеться саме в суботу, Холмс здогадався по тому, що на втечу злочинцям припадало два дні. У ці дні банк не працює, і крадіжку не одразу виявлять. Так було викрито одного з найнебезпечніших злочинців. А злодіїв (правда, за до поліції) було заарештовано.

Отже, дедуктивний метод Шерлока Холмса завжди перемагає!

Объяснение: думаю как-то так, думаю я

4,8(41 оценок)
Это интересно:
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ