М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
Keksic0066
Keksic0066
11.04.2022 00:21 •  Другие предметы

Какое количество солнечной радиации получает ваша местность?

👇
Ответ:
Суммарная солнечная радиация нашей местности составляет около 100 ккал/см2 в год.
4,5(59 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
Hwicwhen575
Hwicwhen575
11.04.2022

ответ:Подробнее http://www.kgau.ru/distance/agro_02/belousov_oni-110201/01_03.html

Объяснение:

Есть много различных повышения точности опыта. Большинство из них направлено на уменьшение ошибок, которые возникают от пестроты плодородия почвы на опытном участке. Уменьшение таких ошибок в значительной степени зависит от: числа вариантов и повторностей, площади и формы делянок, направления их размещения, метода размещения повторений.

Исходя из того, что полевой опыт проводят на делянках, имеющих определенный размер и форму. Делянки служат для размещения на них изучаемых и контрольных вариантов. Опытная делянка – это часть площади опытного участка определенного размера и формы, предназначенная для размещения на ней варианта опыта, т.е. какого-либо изучаемого фактора (агротехнического приема, сорта, растения). При определении точности опыта исходят из учетной (которую учитывают при изучении опытного варианта) площади делянки.

4,6(63 оценок)
Ответ:
1010ВАДИМ
1010ВАДИМ
11.04.2022

Твір-роздум на тему «Маленький принц»

 

Як часто ми замислюємося про наше життя? В короткому перепочинку між нескінченним марафоном в гонитві за тим, що нам насправді не потрібно? Або ж і зовсім забуваємо про прості людські істини, підміняючи їх фальшивими стереотипами, які активно насаджують ззовні. Ми стаємо сухими, черствими, порожніми …

Цю сумну тенденцію помітив Антуан де Сент-Екзюпері. Його прагнення змусити людей знову замислитися про те, що насправді важливо в людському житті знайшло відображення у чудовій філософської казці «Маленький принц».

Головний герой очима дитини, часом набагато більш розумної, аніж дорослий, в черговий раз нагадує про те, що повинно бути в пріоритеті у людини: розуміння, гармонія з навколишнім світом, здатність радіти таким простим речам, які не купиш ні за які гроші: світанок , аромат квітки, сяйво зірок. І головне – любов і дружба.

 

Саме ці прості істини дають можливість душі стати чистішою, взяти відповідальність за життя і турботу про іншу людину: «Ти назавжди у відповіді за всіх, кого приручив». Примітно, що ці слова належать Лису, з яким подружився Маленький принц і який символізує саму дружбу в самому прекрасному її прояві. Автор в черговий раз підкреслює, наскільки важливо мати справжнього друга, так як саме він здатний відкрити людині очі і до прийняти правду. А правда полягає в тому, що «Побачити дійсність може одне лиш серце. Найголовнішого очима не побачиш…»

Зворушлива, легка для сприйняття і дивно глибока за змістом, ця казка знову і знову змушує читача подивитися на себе з боку, прислухатися до свого серця і зрозуміти, наскільки унікальна людська душа і як важливо зберегти її чистою і світлою, як у дитини.

Объяснение:

4,4(60 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Другие предметы
Полный доступ к MOGZ
Живи умнее Безлимитный доступ к MOGZ Оформи подписку
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ