М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации

Постройте параллелограмм по диагонали d, стороне а и высоте h, проведенной к данной стороне.

👇
Ответ:
NastyaZl
NastyaZl
11.06.2020

решение к задаче приложено к ответу

Постройте параллелограмм по диагонали d, стороне а

Постройте параллелограмм по диагонали d, стороне а

4,7(72 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:

Привчіть дітей працювати за методом «помідора»

Філіп: Я почав бути зосередженим і відчув інтерес до навчання у 26 років. Доти я був диким юнаком — зовсім не тією людиною, від якої інші хотіли би почути якусь відповідь. Усі люди дорослішають у різному віці. Важливо змалечку привчити дітей практикувати метод «помідора»: працювати сфокусовано без відволікань — без телефонів, скетчів і забавок. Це дуже корисна навичка для життя — уміти зосереджено працювати, а потім робити перерву.

Барбара: Науковці вважають, що дитина здатна концентрувати свою увагу стільки хвилин, скільки їй років + 1: тобто, 9-річна дитина цілком здатна фокусувати увагу протягом 10 хвилин. Це середній показник, хтось у цьому віці здатен на більше, хтось на менше. Чи потрібно коригувати відрізок часу для методу «помідора» для дітей? Це дуже залежить від конкретної дитини. Знаю вчителя, який постійно на уроках практикує цей метод із 10-річками, і вони чудово працюють. Подумайте так — якщо ваша дитина може цілу годину грати у відеогру на телефоні, то вона цілком здатна сфокусовано попрацювати над завданням протягом 25 хвилин.

Навчіться казати рішуче «ні» своїм дітям

Барбара: Найважливіший скіл батьків — навчитися казати беззаперечне «ні». У нашій сім’ї за це завжди відповідав Філ. Тоді як я більш м’яка, схильна дозволяти. Але цікаво, що коли в доньок траплялися справжні життєві проблеми, вони йшли до батька, бо він уміє спокійно і раціонально розібрати ситуацію.

Пригадую, наша молодша донька прийшла до мене у вечір перед іспитом з бізнес-статистики і попросила пояснити цілу купу матеріалу. Я викладаю статистику, але сказала «ні»: я не можу вкласти тобі в голову за одну ніч усі ці знання. Зрештою, вона отримала «4». Саме тоді вона зрозуміла, що батьки не можуть швидко провести її через те, що вона має пройти сама.

Якось я говорила з досвідченим технічним інженером та його дружиною — їхній син вступав до однієї зі шкіл Ліги плюща, і вона зізналася, що написала аплікаційну форму за свого сина, і його прийняли. Такого я б ніколи не зробила. Допомагайте своїм дітям, але знайте міру. У Штатах багато батьків націлюють дітей вступати у найкращі університети. Але моя історія ілюструє, що можна не закінчувати Гарвард і зібрати повен зал гарвардських студентів, які прийшли послухати мою лекцію «Як навчитися вчитися». Не цільтеся на елітний заклад, а йдіть своїм шляхом.

4,8(85 оценок)
Ответ:
Decabrina6666
Decabrina6666
11.06.2020

Лист заполняется лечащим врачом пациента после ежедневного обхода. Постовая и процедурная медсестры ежедневно после обхода врача делают выборку из листов врачебных назначений. На отсутствующие или имеющиеся в недостаточном количестве препараты оформляется требование: на русском языке пишется название, доза, необходимое количество. Требования подаются старшей медсестре отделения, которая их суммирует, выписывает единое требование, подписывает его у зав. отделением и относит в аптеку.

Объяснение:

Это обязательно.

4,5(69 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Другие предметы
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ