М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации

Яблонь в саду в два раза больше, чем слив. Дети решили посчитать все деревья в саду. У Оли получилось 40 деревьев, у Никиты

👇
Ответ:
erniaz2005
erniaz2005
15.03.2021
Поскольку яблонь в два раза больше, чем слив, общее число деревьев должно  делиться  на  3.  Из  полученных  чисел  только 42 делится на 3.
Ответ: 42
4,7(73 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
semenem15
semenem15
15.03.2021

Місто Львів - одне з найбільш чарівних та культурних міст України, яке знаходиться на заході країни. Історія міста налічує більше 750 років. Його заснували у 1256 році та назвали на честь легендарного лева - символу міста.

Львів - це місто, яке зберегло свою культурну спадщину, архітектурну красу та історичний колорит. Серед найкрасивіших пам'яток міста варто виділити Ратушу, яка була збудована у XVI столітті та є символом міста. Також варто відвідати палац Потоцьких, який вражає своєю розкішшю та багатством.

Одним з найпопулярніших місць у Львові є Площа Ринок - центральна площа міста, яка включена до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Тут знаходяться красиві будівлі, зокрема Ратуша, Корпусний палац та чимало інших архітектурних шедеврів.

Також місто славиться своїми церквами та костелами, серед них - Костел Святого Юра, Латинський катедральний собор, Армянська католицька церква та інші. У Львові є чимало музеїв, галерей та театрів, які розповідають про історію та культуру міста.

Узагалі, Львів - це місто, яке варто відвідати хоча б раз у житті. Це місце, де можна насолоджуватися архітектурою, культурою та гастрономією. Тут завжди є щось нове для відкриття та пізнання.

4,7(78 оценок)
Ответ:
ERAZOR
ERAZOR
15.03.2021

Відповідь:список, що показує взаємозв'язок богів і міфічних героїв двох культур. Грецька цивілізація зробила великий вплив на формування римської міфології. На думку істориків, коріння римської міфології беруть початок з примітивних міфів, пов'язані з обожнюванням сил природи, сім'ї, походженням громади і міста. Вплив грецької міфології на римську позначилося пізніше і бере початок приблизно з V—IV століття до н. е. Сформований пантеон богів, велика література і культура міфотворчості неминуче впливала на представників римської цивілізації, які активно контактували з прилеглими грецькими колоніями.

Пояснення:

4,6(64 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Другие предметы
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ