М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации

Взлетевший самолет, поднимаясь на высоту 9 км, набирает скорость 720 км/ч. Сравните приобретенные самолетом кинетическую

👇
Ответ:
egormatkarimov
egormatkarimov
23.03.2023

ответ к заданию по физике
 Взлетевший самолет, поднимаясь на высоту 9 км, наб

4,4(11 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
wedh2011
wedh2011
23.03.2023
Клепание всегда было сложным и трудоемким процессом с массой недостатков и различных нюансов. Не всегда можно было во время работы подступиться к обеим сторонам сращиваемых деталей, да и физическую нагрузку нужно было прикладывать немалую. О выполнении процесса в домашних условиях не было и речи. После того как появился заклепочник ручной, имеющий компактные размеры, стало возможным надежное соединение деталей без особых физических нагрузок. Помимо этого, в устройстве инструмента нет ничего сложного и разобраться с принципом его работы может любой желающий. Такого рода заклепочник обеспечивает беспроблемный доступ к обеим рабочим сторонам одновременно. Дополнительная поддержка при выполнении работы не требуется. Единственная манипуляция, которую потребуется выполнить мастеру – проделывание отверстия для входа клепки. После этого она очень быстро закрепляется инструментом. С заклепочника крепят большинство известных кровельных материалов (например профилированный лист), а также производят фиксацию уголков, труб и т.д. Соединения, выполненные с заклепок очень надежны. Они отличаются высокой виброустойчивостью. В отличии от сварки такой крепеж никогда не лопнет внезапно. Если сравнивать заклепку с винтовым соединением, то она намного выигрывает в цене. Ведь по сути – это просто небольшой кусок мягкой проволоки
4,4(43 оценок)
Ответ:
katyagulina666
katyagulina666
23.03.2023

Музика в кіно,  це інструмент, який здатний підкреслити, додати, зіграти не просто роль що акомпанує, а деколи і головну роль! Своєю думкою поділилися Генеральний продюсер і саунд-продюсер Кінокомпанії FRESH PRODUCTION GROUP Юлія Чернявська і Олександр Курій.

- Так яку ж роль грає музика в кіно?

А.К.: Музика в кіно грає найважливішу роль! Вона створює емоційно-сенсаційний простір в часі сприйняття, організовуючи умови для співпереживання, участі нас як глядача, в процесі перегляду фільму. Музика залишає гігантський шлейф емоційного сприйняття, коли ми закінчуємо перегляд того або іншого фільму.

Ю.Ч.: Часто до музики звернені благаючі погляди безлічі учасників знімального процесу. Інколи вона здатна «витягнути» те, що не удається відображувати візуально.  За до музики, правильно підібраної пісні і виконавця, можна створити багатошаровість, сформувати той об’єм, який в термінах випуску телевізійного фільму не завжди можна собі дозволити. Тому, в телекіно музика грає одну з найважливіших ролей. Вона не забута, її значення ясне для всіх учасників знімального процесу, але, як правило, про неї умовчують, або мало говорять.

- Яким чином впливає жанр фільму на підбір композитора, музичній інтонації? Цікаво дізнатися як це відбувається?

А.К.:  Сучасний композитор, що працює в кіно – це надто складна професія. Універсальні композитори, які володіли б всіма жанрами і стилями, тепер велика рідкість. Вся складність полягає в тому, що автор повинен не лише володіти композиторським писанням, але і володіти мистецтвом програмування і звукорежисури, на сьогодні це складова сучасного композитора, що працює в кіно. Він повинен ще  орієнтуватися і в сучасних музичних напрямах, але в теж час  володіти і традицією (академічним писанням), бути полістілістічеським і багатожанровим.

- За 8 років компанією FRESH PRODUCTION було вироблено велику кількість телевізійних кіноробіт.  Які картини, з точки зору музичного оформлення, запам’яталися більш всього і в яких роботах були поставлені найцікавіші завдання?

Ю.Ч.: Мені складно виділити конкретні проекти. Кожен фільм індивідуальний і не повторюваний з точки зору постановки завдань і отриманого результату. Наша компанія прагне залучити яскравих і безумовно найбільш професійних авторів. Досить перерахувати прізвища: Ігор Стецюк («Осінні квіти»,  «Гроші для доньки», «При загадкових обставинах», «Солнцекруг»), Сергій Грімальський («Бомж», «Вчитель музики»), Олег Шак («Жіночі сльози», «Кольє для снігової баби», «Сьома пелюстка», «Сюрприз»),  Дмитро Шуров («Арфа для коханої», «Ігри в солдатиків», «Гудзик»), Олександр Понамарев («Мій принц»). У фільмі «Квартет для двох» звучить музика Моцарта.

- Про вашу успішну співпрацю з Ігорем Стецюком згадувалося неодноразово. Це ряд маштабних і складних робіт, таких як «Осінні квіти», «Солнцекруг», «Гроші для доньки». Чи плануєте продовжити співпрацю у зв’язку з продовженням виробництва серіалу «При загадкових обставинах»?

Ю.Ч:  Безумовно, «При загадкових обставинах» успішний, такий, що абсолютно склався з точки зору команди і творчого бачення, проект. Звичайно, я повторюся, але все-таки скажу, що музичний дух ретро-детектива виняткова заслуга Ігоря Стецюка. Ми плануємо продовження в тому ж жанрі, тому з нетерпінням чекаємо початку роботи над наступними 8-мі серіями.

- Олег Шак – заслужений артист України, композитор, співак і аранжувальник. У вас чотири спільні роботи. У чому секрет такої плідної співпраці?

Ю.Ч.: Олег написав дійсно багато музики до наших фільмів, і всі ці фільми  стали «народними», саме в цьому і криється причина такої плідної співпраці. Я знаю, що якщо в проекті з’являється Олег Шак, то 99,9%, що у фільмі буде пісня. Сама його музика спонукає співати, як результат, всі головні герої в його композиторських роботах співають. Це чимала рідкість в сучасних телефільмах. А почалося все з картини  «Жіночі сльози».  Олег Шак створив для цієї історії не лише музику, але і написав пісню, яка згодом увійшла до його музичного альбому і до цих пір успішно  виконується на авторських концертах.

4,5(80 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Другие предметы
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ