М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
alina20332
alina20332
26.06.2020 11:27 •  Экономика

1. что должно быть произведено? традиционноц экономики
командой экономики
рыночной экономики

2. Как и сколько будет произведено? традиционной экономики
командой экономики
рыночной экономики

3. Кто будет это потреблять? тратрадиционной экономики
командой экономики
рыночной экономики

👇
Ответ:
tosogoktkkdkdk
tosogoktkkdkdk
26.06.2020

где текст?

ПО тексту надл как делать та?

4,7(50 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
марина1087
марина1087
26.06.2020

Відповіді : 1 .Зазвичай здійснюється у таких формах як кридитні відносини , між продавцем та споживачем .

2. Кредитні відносини перш за все ґрунтуються на засадах особистого довір’я між кредитором і позичальником та їх репутації на ринку.

3.розробка і реалізація державної грошово-кредитної політики

4. Позичковий процент або процент за кредит - це плата, яку отримує кредитор від позичальника за надані в позику гроші чи матеріальні цінності .

5. Які застосовує НБУ як центральний банк. Здійснює емісію банкнот і монет (грошових знаків).

6.Отже, у народному господарстві постійно є кошти які можуть використовуватися як кредитні ресурси для надання позик. Сукупність цих коштів в ринкових умовах становить позичковий капітал . Кредит трактується нерідко, як форма руху позичкового капіталу.

7. Оподаткування прибутку

8. Надає під ставками на міжнародному ринку

9. За до яких банки формують свої фінансові ресурси для проведення кредитних, інвестиційних та інших активних операцій. Формуються власні, залучені та запозичені кошти банку.

10. Випускає банкноти і монети, що мають сучасний дизайн та надійний захист від підроблення. Ми контролюємо банкноти протягом їхнього життєвого циклу, включаючи розроблення, виготовлення та обіг.

11. Інвестиції під реінвестиції - здійснення капітальних чи фінансових інвестицій за рахунок прибутку, отриманого від інвестиційних операцій.

Цілі інвестиційної діяльності комерційного банку полягають у додержанні безпеки банківських коштів, забезпеченні їх диверсифікації, доходу та ліквідності.

12. Банк оплачує вкладникові проценти на суму вкладу

13. Для НБУ це облікова ставка. Зазвичай центробанки регулярно на визначену дату ухвалюють рішення щодо розміру ключової ставки (залишити без змін, підвищити або знизити).

14. Надає короткострокові позички

15.Таким чином, цінні папери, що входять до інвестиційного портфеля згідно з їх призначенням, поділяється на інвестиції та вторинні ліквідні резерви (облігації внутрішніх позик та інші високоліквідні цінні папери). Вони відрізняються між собою ступенем ліквідності. Вторинні резерви можна негайно перетворити в готівкові кошти шляхом продажу на ринку цінних паперів. Однак ліквідність залежить також і від строків погашення цінних паперів.

4,5(49 оценок)
Ответ:
ivanovavlada36
ivanovavlada36
26.06.2020
Потребители – неотъемлемая составляющая бизнеса любой организации и важнейшая составляющая ближнего окружения организации. Любой бизнес существует постольку, поскольку у него есть потребители. Стратегия организации должна быть ориентирована на наиболее полное удовлетворение нужд и потребностей потребителя. Знание конкретных желаний своих потребителей, их стремлений и надежд позволяет организации разрабатывать четкие цели развития и программы их осуществления.

Для того чтобы привлечь и удержать потребителей в будущем, необходимо знакомить потребителей с предназначением организации, т.е. с ее стратегическими целями.

Безусловно, организация может влиять и на поставщиков, и на посредников, предлагая им свои цены, тарифы, предлагая скидки с цен, оказывая предпочтение некоторым из них и т.п. Поставщики – это организации и частные лица, которые поставляют ресурсы, необходимые для производства товара или для оказания услуг. Тенденции в развитии рынка, влияющие на поставщиков, могут серьезно повлиять на выполнение организацией стратегического плана.

Посредниками называются структуры, которые организации рекламировать, продвигать на рынок, продавать и доставлять товар покупателю. Все они обычно связаны друг с другом. Чем бы ни занималась организация, на каком бы товаре или услуге ни специализировалась – наиболее важными посредниками являются транспортные, финансовые и рекламные.
4,7(15 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Экономика
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ