ДЛЯ багатьох науковців та критиків Мойсей — це вигаданий персонаж. Вони не довіряють тому, що про нього розповідається в Біблії, посилаючись на докази, котрі з таким же успіхом поставили б під сумнів існування Платона і Сократа.
Але, як ми вже розглянули, немає жодних ґрунтовних підстав сумніватися в достовірності біблійної розповіді про Мойсея. Для тих, хто вірить у Бога, існує вдосталь аргументів на доказ того, що уся Біблія — «Слово Боже» (1 Солунян 2:13; Євреїв 11:1). І, вивчаючи життя Мойсея, такі люди не просто розширюють свій кругозір чи набувають знань, а зміцняють віру.
1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}1+\frac{x+1}{3}=x-\frac{3x+1}{8}
Доказательство 1: кем становятся дураки в школе когда вырастают? Явно не президентом
Доказательство 2: вы никогда не задумывались зачем делают книги для слепых? Потому что даже слепые могут познать мир если захотят