М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
ilviragaraeva2
ilviragaraeva2
04.01.2022 18:17 •  Математика

Варіант 10 І частина ( ів) Завдання 1-5 мають по чотири варіанти відповіді, з яких тільки одна вірна. Оберіть вірну відповідь. Вірна відповідь кожного завдання оцінюється одним балом. 1. На мал. 1 зображено прямокутний паралелепіпед ABCDA,B,C,D. Переріз даного многогранника площиною, яка проходить через середини бічних ребер — це... А) шестикутник; Б) прямокутник; В) трикутник; Г) відрізок. D B В ал 1 2. Як розміщені два відрізка, якщо їх паралельні проекції на площину перетинаються? А) перетинаються; Б) паралельні; В) не перетинаються; Г) не можна, визначити. 3. На мал. 2 AB – дотична до кола з центром у точці 0, точка B - точка дотику, ОС 1 (AOB), відстань від точки С до прямої AB дорівнює диаметру кола. Знайдіть кут між площинами ABCiAOB. А) 60°; Б) 30°; В) 45°; Г) 90°. со .​

👇
Открыть все ответы
Ответ:
t751975
t751975
04.01.2022
1) P(x) = x^2 + 3x + 4; Q(x) = x - 2
P(x) = x^2 - 4x + 4 + 4x - 4 + 3x + 4 = (x-2)^2 + 7x = (x-2)^2 + 7(x-2) + 14 =
= (x - 2)*(x - 2 + 7) + 14 = (x - 2)(x + 5) + 14

3) P(x) = 6x^3 + 3x^2 - 4x + 3; Q(x) = 2x + 1
P(x) = 6/8*(8x^3 + 3*4x^2 + 3*2x + 1) - 6/8*12x^2 - 6/8*6x - 6/8 + 3x^2 - 4x + 3
= 3/4*(2x+1)^3 - 9x^2 - 9/2*x - 3/4 + 3x^2 - 4x + 3 =
= 3/4*(2x+1)^3 - 6x^2 - 17/2*x + 9/4 =
= 3/4*(2x+1)^3 - 3/2*(4x^2 + 4x + 1) + 6x + 3/2 - 17/2*x + 9/4 =
= 3/4*(2x+1)^3 - 3/2*(2x+1)^2 - 5/2*x + 15/4 =
= 3/4*(2x+1)^3 - 3/2*(2x+1)^2 - 5/4*(2x+1) + 5/4 + 15/4 =
= 3/4*(2x+1)^3 - 3/2*(2x+1)^2 - 5/4*(2x+1) + 5 =
= 1/4*(2x + 1)*(2(2x+1)^2 - 6(2x+1) - 5) + 5
Можно упростить во второй скобке.

4) P(x) = 2x^3 - 3x^2 + 2x - 2; Q(x) = x^2 + 2
P(x) = 2(x^3 + 2x) - 4x - 3x^2 + 2x - 2 =
= 2x*(x^2+2) - 3x^2 - 2x - 2 = 2x*(x^2+2) - 3(x^2+2) - 2x - 2 + 6 =
= (x^2 + 2)*(2x - 3) - 2x + 4
4,4(77 оценок)
Ответ:
Daniil2879
Daniil2879
04.01.2022
Для простоты решения обозначим:
пятиклассники - х; шестиклассники - у; семиклассники - z; восьмиклассники - n; девятиклассники - s. Тогда по условию задачи составим уравнения:
х+у+z+n+s=58
x+y=6z+6n
x+n=5y+5z
Подставим второе уравнение в первое:
6z+6n+z+n+s=58
7z+7n=58-s
7(z+n)=58-s
Подставим третье уравнение в первое:
5y+5z+y+z+s=58
6y+6z=58-s
6(y+z)=58-s
Получили два уравнения:
7(z+n)=58-s
6(y+z)=58-s
Для значения (58-s) ищем кратное числам 7 и 6
7×6=42  и запишем это в уравнении:
58-s=42
s=58-42
s=16 человек девятиклассники.
ответ: 16
4,5(1 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Математика
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ