М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
Tamalova5
Tamalova5
10.08.2022 13:52 •  Математика

Решить ) а)от ленты длиной 15м. отрезали0,3 ее длины.сколько метров ленты осталось? б)уроки и перемены длятся 6 часов.на уроки уходит 0,75 этого времени.сколько времени длятся перемены? надо! заранее )

👇
Ответ:
Riddlemethis
Riddlemethis
10.08.2022
А)15-4,5=11,5
Б)90МИН
4,7(97 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
Ddf001
Ddf001
10.08.2022

Одним з відомих нам прикладів такого розкладання є розподільна властивість множення a(b + с) = ab + ас, якщо її записати у зворотному порядку: аb + ас – a(b + с). Це означає, що многочлен аb + ас розклали на два множники а і b + с.

Під час розкладання на множники многочленів із цілими коефіцієнтами множник, який виносять за дужки, обирають так, щоб члени многочлена, який залишиться в дужках, не мали спільного буквеного множника, а модулі їх коефіцієнтів не мали спільних дільників.

Розглянемо кілька прикладів.

Приклад 1. Розкласти вираз на множники:

1) 8m + 4;

2) at + 7ар;

3) 15а3b – 10а2b2.

Р о з в’ я з а н н я.

1)

Спільним множником є число 4, тому

8m + 4 = 4 . 2m + 4 ∙ 1 = 4(2m + 1).

2) Спільним множником є змінна а, тому

At + 7ap = a(t + 7p).

3) У даному випадку спільним числовим множником є найбільший спільний дільник чисел 10 і 15 – число 5, а спільним буквеним множником є одночлен а2b. Отже,

15а3b – 10а2b2 = 5а2b ∙ 3а – 5a2b ∙ b = 5а2b(3а – 2b).

Приклад 2. Розкласти па множники:

1) 2m(b – с) + 3р(b – с);

2) х(у – t) + c(t – у).

Р о з в ‘ я з а н н я.

1) У даному випадку спільним множником є двочлен b = c.

Отже, 2m(B – С) + 3р(B – C) = (b – с)(2m + 3р).

2) Доданки мають множники у – t і t – у, які є протилежними виразами. Тому в другому доданку винесемо за дужки множник -1, одержимо: c(t – у) = – с(у – t).

Отже, х(у – t) + c(t – у) = х(у – t) – с(у – t) = (у – t) (х – с).

4,6(44 оценок)
Ответ:
mrrusarmz
mrrusarmz
10.08.2022
S = v * t - формула пути

S = 35,1 км - расстояние между деревнями
t = 10:36 - 10:00 = 36 мин = 36/60 ч = 6/10 = 0,6 ч - время в пути
х км/ч - скорость велосипедиста, х + 28,7 км/ч - скорость мотоциклиста
v = х + х + 28,7 = 2х + 28,7 км/ч - скорость сближения
Подставляем значения в формулу и решаем уравнение:
(2х + 28,7) * 0,6 = 35,1
2х + 28,7 = 35,1 : 0,6
2х + 28,7 = 58,5
2х = 58,5 - 28,7
2х = 29,8
х = 29,8 : 2
х = 14,9 (км/ч) - скорость велосипедиста
14,9 + 28,7 = 43,6 (км/ч) - скорость мотоциклиста
ответ: 14,9 км/ч; 43,6 км/ч.
4,8(8 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Математика
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ