М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
Andrew228krut
Andrew228krut
11.07.2021 22:27 •  Математика

Решить , 1) раскройте скобки: -4*(-а+7б-6с); раскройте скобки: 3,6-2,4(а-9) 2) решите уравнение: 5х-2=7х-9 3): деталь имеет длину 14,8см. на чертеже, выполненном в масштабе 1: 4, эта деталь будет иметь длину, равную.

👇
Ответ:
marinaozerova3
marinaozerova3
11.07.2021
1) ...=4а-28б+24с;
...=3,6-2,4а+21,6;

2) 5х-2=7х-9
9-2=7х-5х
7=2х
7÷2=х
х=3,5
Проверка:
5×3,5-2=7×3,5-9
17,5-2=24,5-9
15,5=15,5
корень уравнения найден верно

3) На чертеже, выполненном в масштабе 1:4, эта деталь будет иметь длину, равную:
14,8÷4=3,7 (см)
4,6(16 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
Гули0203
Гули0203
11.07.2021

Відповідь:

2коренів з 6 см

Покрокове пояснення:

1) Розглянемо похилу, яка утворює кут 45 градусів. Це означає, що утворений трикутник є прямокутним рівнобедреним (так як 90-45 = 45, і кути при основі рівні). Значить, довжина першої проекції дорівнює довжині перпендикуляра = 2√2 см.

2) Знаючи, що катет, що лежить проти 30 градусів, дорівнює половині гіпотенузи, обчислюємо, що гіпотенуза дорівнює двом перпендикулярам, ​​тобто 2 * 2√2 = 4√2 (см).

3) По теоремі Піфагора знаходимо проекцію похилої:

√ ((4√2) ^ 2 - (2√2) ^ 2) = √ (4 * 4 * 2 - 2 * 2 * 2) = √ (32-8) = √ (24) = √ (4 * 6) = 2√6 (см).

4,6(17 оценок)
Ответ:
Данил611309
Данил611309
11.07.2021

ответ:     π/2 + πn ;  ± π/3 + πn ,  nЄ Z .

Пошаговое объяснение:

cos(3x) = 2sin((3π / 2) + x) ;

cos(3x) = - 2cosx ;

cos3x + cosx = - cosx ;

2cos2xcosx + cosx = 0 ;

cosx( 2cos2x + 1 ) = 0 ;

cosx = 0                             2cos2x + 1 = 0 ;

x = π/2 + πn , nЄ Z ;                    cos2x = - 1/2 ;

                                                  2x = ± ( π - π/3 ) + 2πn , nЄ Z ;

                                                  2x = ± 2π/3 + 2πn ;

                                                    x = ± π/3 + πn ,  nЄ Z .                

4,5(90 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Математика
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ