М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
mn197
mn197
03.04.2023 05:07 •  Математика

Укажите неверное равенство 0,04 = 4 1,12=112% 3/4 =65% 1,12=112% 11/25=44%

👇
Ответ:
hanabi7suzuha
hanabi7suzuha
03.04.2023
3/4=65% - неверно, т.к. если домножить 3/4 на 25, то получится 75/100=75%
4,5(39 оценок)
Ответ:
artyche
artyche
03.04.2023
1)0,04 = 4%
4%:100%=0,04
0,04=4%-верное равенство
2)1,12=112% 
112%:100%=1,12
1,12=1,12-верное равенство
3)3/4 =65% 
0,75=65%
65%:100%=0,65
3/4=65%- неверное равенство
4)11/25=44%
0,44=44%
44%:100%=0,44
11/25=44%-верное равенство
4,8(4 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
lrada123
lrada123
03.04.2023

Айырма - күйіс қайтаратын малдың бақайында кездесетін аурудың атауы. Көктемде, жаздыгүні сортаң, батпақты жерде жайылған малдың бақайы арасына шөп, батпақ араласа кеулеп кіріп, батып ауыртатын «қар ақсақ», «батпақ ақсақ» ауруынан өршиді. Бақай арасындағы құндыздық теріге шауып, көпсітіп талауратады, көбеде бидайдай түйір өскені байқалады. Бақайдың арасы базданып, ірің кеулеп кетеді де, көлемі бидайдай қошқыл дақ көзге шалынады. Ірің бақайдың арасына таралады, оның іші қуыс болады, іргесіне ақ түк көп өседі. Оны айырма немесе бақай арасындағы түйірге байланысты «бірбидай» деп атайды. Сонымен қатар, осы ауруды түйір жара деп атау да кездеседі. Ауырған қойды жығып, емшілер оташылық жасайды: өткір кездікпен түйірдің аузын тіліп, ішіндегі кесірлі түйірді (өзегін) қысқышпен тартып алып тастайды. Ашылған өзектің орнына бірнеше түйір тотияйын салып, үстін күйдірілген құрым киізбен орап тастайды

Пошаговое объяснение:

вотт

4,5(71 оценок)
Ответ:
vaporen
vaporen
03.04.2023

1) 55-8х=7

8х=55-7

8х=48

х=48/8

х=6

Проверяем: 55-8*6=55-48=7

ответ: х=6

2) 27/у+29=38

27/у=38-29

27/у=9

у=27/9

у=3

Проверяем: 27/3+29=9+29=38

ответ: у=3

3) (t-25)/20=9

t-25=9*20

t-25=180

t=180+25

t=205

Проверяем: (205-25)/20=180/20=9

ответ: t=205

4) 6*(18-k)=54

18-k=54/6

18-k=9

k=18-9

k=9

Проверяем: 6*(18-9)=6*9=54

ответ: k=9

5) (60a-30)/5=18

60a-30=18*5

60a-30=90

60a=90+30

60a=120

a=120/60

a=2

Проверяем: (60*2-30)/5=(120-30)/5=90/5=18

ответ: а=2

6) 92+56/(14-b)=100

56/(14-b)=100-92

56/(14-b)=8

14-b=56/8

14-b=7

b=14-7

b=7

Проверяем: 92+56/(14-7)=92+56/7=92+8=100

ответ: b=7

7) (c/9)*15-47=28

(c/9)*15=28+47

(c/9)*15=75

c/9=75/15

c/9=5

c=9*5

c=45

Проверяем: (45/9)*15-47=5*15-47=75-47=28

ответ: с=45

8) (410-d)/7+70=120

(410-d)/7=120-70

(410-d)/7=50

410-d=50*7

410-d=350

d=410-350

d=60

Проверяем: (410-60)/7+70=350/7+70=50+70=120

ответ: d=60

4,7(98 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Математика
Полный доступ к MOGZ
Живи умнее Безлимитный доступ к MOGZ Оформи подписку
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ