М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
karinatrunko
karinatrunko
13.09.2022 16:37 •  Математика

Втреугольнике авс аd-биссектриса , угол равен 81°, угол cad равен 10°. найдите угол b.

👇
Ответ:
человек9527
человек9527
13.09.2022
A=2*CAD=20 градусов
B=180-A-C=79 градусов
4,8(25 оценок)
Ответ:
toby000
toby000
13.09.2022
1) ∠ВАД=2*∠САД=2*10=20° 
2) ∠АВС+∠АСВ+∠ВАС=180°   
   ∠АВС+20+81=180
∠АВС=180-20-81
∠АВС=79°
4,5(14 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
KseniaSob
KseniaSob
13.09.2022
Седрик виховував і містив леді Ровену, представницю древнього королівського роду й мріяв видати її заміж за знатного Ательстана Конингсбургского, для того, що відродити великий рід, здатний претендувати на англійський трон Він настільки був відданий своїй ідеї, що вигнав свого сина Айвенго, коли довідався, що той розраховував на на Ровену. У романі, Седрика і його близьких постійно намагалися принизити норманни на чолі із принцом Джоном (втім, безуспішно), а потім захопили його в полон, з якого Седрику допоміг вибратися його слуга, блазень Вамба. Зрештою, він визнав владу Ричарда Левине Серце
4,6(31 оценок)
Ответ:
дрин2
дрин2
13.09.2022
-р - р - р - 3р - р - р =  -8p (раз все они отрицательные, тогда складываем)4,14а + 8,73а + 5,8а - а =4,14а + 8,73а + 5,8а - 1а = 89,94а здесь можно а вынести за скобку и тогда получится (4,14 + 8,73 + 5,8 - 1)*а = 89,94а
5 - а + 4а - b - 6a = 5 - а + 4а - 6a -b =5-а(1-4+6)-b=5-3а-b
1,2c + 1 - 0,6y - 0,8 - 0,2c =1,2c - 0,2c + 1 -  0,8 -0,6y =c(1,2-0,2)+0,2-0,6y =c-0,6y+0,2
6 - p + 3p - x = 6 - p( 1-3) - x = 6 - p(-2) - x= 6 +2p - x
с - ( а + b ) = c-a-b (если перед скобкой стоит знак минус, все знаки в скобке меняются на противоположные)
- c - ( -a + b ) = - c +a - b
x - ( a - b ) + ( c - b ) = x - a + b +  c - b =x-a+c
10 - ( a - b ) - ( c + b ) = 10 - a + b - c - b = 10-a-c
4,6(49 оценок)

MOGZ ответил

Полный доступ к MOGZ
Живи умнее Безлимитный доступ к MOGZ Оформи подписку
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ