М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
SuperKiri
SuperKiri
19.09.2022 20:33 •  Математика

Втреугольнике ком угол к=60° угол л=40° сторона м=14см,найти сторону к

👇
Ответ:
luizazamanov
luizazamanov
19.09.2022

12,31

Пошаговое объяснение:

Как я понял, это треугольник KLM.

K = 60°, L = 40°, M = 180° - 60° - 40° = 80° = 2*L

Сторона m = KL = 14.

По теореме синусов

m/sin M = k/sin K.

k = m*sin K/sin M = 14*(√3/2)/sin 80° = 7√3/sin 80° ≈ 12,31

4,7(27 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
popopolka111
popopolka111
19.09.2022
Для визначення, скільки полних метрів проїде тепловоз за 1 хвилину, потрібно знайти довжину колеса тепловоза і помножити її на кількість обертів колеса за хвилину.

Довжина колеса можна обчислити, використовуючи формулу довжини кола: довжина = π * діаметр, де π (пі) - це математична константа, приблизно дорівнює 3.14.

Довжина колеса тепловоза = 3.14 * 114 см = 358.56 см.

Кількість обертів колеса за хвилину - 248 обертів.

Тепер, для знаходження відповіді, помножимо довжину колеса на кількість обертів:

358.56 см * 248 = 88931.68 см.

Але відповідь потрібно виразити у цілих метрах. Тому переведемо сантиметри у метри:

88931.68 см = 889.3168 м.

Отже, тепловоз проїде 889 повних метрів за 1 хвилину.
4,7(58 оценок)
Ответ:
Нюйва
Нюйва
19.09.2022
Обчислити
а) Щоб вирішити вираз -9.3 * 5.2 + 2.9 / 2, слід спочатку виконати ділення, а потім множення та додавання:

-9.3 * 5.2 + 2.9 / 2 = -48.36 + 1.45 = -46.91.

Отже, результат виразу -9.3 * 5.2 + 2.9 / 2 дорівнює -46.91.
спростити
а) Вираз -10.3x * (-2y) можна спростити, множачи коефіцієнти та змінні:

-10.3x * (-2y) = 20.6xy.

Отже, спрощений вираз -10.3x * (-2y) дорівнює 20.6xy.
б) Щоб спростити вираз -8(x+1) + 7(x-1), розкриємо дужки та обчислимо відповідні множники:

-8(x+1) + 7(x-1) = -8x - 8 + 7x - 7.

Тепер можна згрупувати подібні терміни (терміни з x та числові терміни):

(-8x + 7x) + (-8 - 7) = -x - 15.

Отже, спрощений вираз -8(x+1) + 7(x-1) дорівнює -x - 15.
4,8(75 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Математика
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ