М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
KristinaSchool
KristinaSchool
28.09.2020 03:40 •  Алгебра

Y=-x2+2x+8. а) Определите направление ветвей параболы;

б) запишите координаты вершины параболы;

в) запишите ось симметрии параболы;

г) найдите точки пересечения графика с осями координат;

д) постройте график функции;

е) запишите область определения функции;

ж) запишите множество значений функции;

з) запишите промежутки монотонности (возрастание, убывание) функции;

и) запишите промежутки знакопостоянства функции (при каких значениях x y≥0, y≤0);

к) запишите наибольшее и наименьшее значения функции.

👇
Ответ:
voinabeskonechnosti
voinabeskonechnosti
28.09.2020

кароч ответ уже не нужен

Объяснение:

все , а нужны

4,8(97 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
yangbomj228
yangbomj228
28.09.2020

Будь-яка квадратична функція (тобто, парабола) має вертикальну вісь симетрії, яка проходить через вершину цієї параболи.

Якщо f(4)=f(20), то це означає, що точки на параболі з абсцисами 4 та 20 симетричні відносно вісі симетрії параболи. З цього випливає, що вісь знаходиться посередині між точками з абсцисами 4 та 20, тобто, (4+20)/2 = 12, або ж х=12 - рівняння, яким задається вертикальна вісь симетрії.

З іншого боку, точки з абсцисами -5 та деяким невідомим числом "х" теж симетричні відносно цієї ж вісі симетрії х=12.

Звідси складемо рівняння відносно того, що ці дві точки також рівновіддалені від вертикальної прямої х=12:

(-5+х)/2 = 12

-5+х = 24

х = 29

Відповідь: х = 29

4,4(98 оценок)
Ответ:
VovaUtyuzh
VovaUtyuzh
28.09.2020

Для того, щоб подати дані вирази у вигляді стандартного многочлена, треба скористатися формулами скороченого множення:

а. (3-2х)(3+2х) + (2х-1)²  ⇒ (a-b)(a+b) + (a-b)^{2}a^{2} - b^{2} + a² - 2ab + b²;

(3-2х)(3+2х) + (2х-1)² = 3^{2} - (2x)^{2} + (2x)² - 2×2x×1 + 1² = 9 - 4x² + 4x² - 4x +1 = 10 - 4x;

б. (3-4у)(3+4у)  ⇒ (a-b)(a+b);

(3-4у)(3+4у) = 3^{2} - (4y)^{2} = 9 - 16y^{2};

в. (3-у)(9+3у+у²)  ⇒ (a-b)(a^{2}+ab+b^{2}) ⇒ a³- b³;

(3-у)(9+3у+у²)  = 3³- у³ = 27 - у³;

г. (2а-1)³ ⇒ (a-b)³ ⇒ a³ - 3a²b + 3ab² - b³;

(2а-1)³ = (2a)³ - 3×(2a)²×1 + 3×2a×1² - 1³ = 8a³ - 12a² + 6a - 1.

4,7(29 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ