М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
uylia144348
uylia144348
02.02.2023 04:28 •  Алгебра

4x+y=-7, x+4y=2 розвязати підстановки

👇
Ответ:
masha2450
masha2450
02.02.2023

Объяснение:

\left \{ {{4x+y=-7} \atop {x+4y=2}} \right.

\left \{ {{4x+y=-7} \atop {x=2-4y}} \right.

\left \{ {{4(2-4y)+y=-7} \atop {x=2-4y}} \right.

\left \{ {{8-16y+y=-7} \atop {x=2-4y}} \right.

\left \{ {{-15y=-7-8} \atop {x=2-4y}} \right.

\left \{ {{-15y=-15} \atop {x=2-4y}} \right.

\left \{ {{y=1} \atop {x=2-4y}} \right.

\left \{ {{x=2-4*1} \atop {y=1}} \right.

\left \{ {{x=-2} \atop {y=1}} \right.

4,4(88 оценок)
Ответ:
shchetko2006p013vy
shchetko2006p013vy
02.02.2023

ответ: 4x+y=-7            4х+у=-7           4(2-4у)+у=-7          8-16у+у=-7  -15у=-7-8

            x+4y=2               х=2-4у          х=2-4у                     х=2-4у          х=2-4у

у=-15:(-15)       х=2-4*1           у=1

у=1                  х=-2                х=-2                    Перевірка: -2+4*1=2

                                                                                               2=2

                                                                        Отже, усе правильно

4,5(28 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
7LittleKitten7
7LittleKitten7
02.02.2023

\frac{2x-1}{x} +\frac{5x}{2x-1} -6=0

\frac{(2x-1)^{2}+5x^{2} -6x *(2x-1) }{x*(2x-1)} =0

\frac{(2x-1)^{2}+5x^{2}-12x^{2} +6x   }{x*(2x-1)} =0

\frac{4x^{2}-4x+1-7x^{2}+6x   }{x*(2x+1)} =0

\frac{-3x^{2}+2x+1 }{x*(2x-1)} =0

-3x^{2} +2x+1=0

3x^{2} -2x-1=0

x=\frac{-(-2)±\sqrt{(-2)^{2}-4*3*(-1) } }{2*3}

x=\frac{2±\sqrt{4+12} }{6}

x=\frac{2±\sqrt{16} }{6}

x=\frac{2±4}{6}

x_1=\frac{2+4}{6}

x_2=\frac{2-4}{6}

x_1=1

x_2=-\frac{1}{3}

4,4(40 оценок)
Ответ:
emin551
emin551
02.02.2023

нехай перший рухався зі швидкістю х км/год, а другий у км/год. тоді перший пройшов до зустрічі 3х км, а другий 3у км., а разом 3х+3у=27 км за умовою перший прийшов на 1 год 21 хв=1,35 год раніше. тому 27/у-27/х=1,35 складемо систему рівнянь [latex] \left \{ {3x+3y=27} \atop {27/y-27/x=1.35}} \right. [/latex] виразимо в першому рівнянні х через у х=9-у підставимо в друге рівняння 20х-20у=ху . маємо: 180-20у-20у=9у-у² у²-49у+180=0 d=1681 y1=(49+41)/2=45 y2=4 тоді x1=9-45=-36 , що не задов умові і х2=9-4=5 км/год швидкість першого пішохода 5 км/год, а другого 4 км/год

4,5(89 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ