М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
Pylieva
Pylieva
15.12.2021 18:53 •  Алгебра

√-7+4x=5. если не понятно, то обьясню так: квадратный корень из минуса 7 + 4x ( все это под корнем) и равно 5

👇
Ответ:
Султи1
Султи1
15.12.2021
\sqrt{T}=U\ \ \textless \ -\ \textgreater \ \ \left \{ {{T=U^2} \atop {U \geq 0}} \right. \\\\
\sqrt{-7+4x}=5\ \ \textless \ -\ \textgreater \ \ \left \{ {{-7+4x=5^2} \atop {5 \geq 0}} \right. \\\\
-7+4x=25\\\\
4x=25+7\\\\
4x=32\\\\
4*x=4*8\\\\
x=8

ответ: 8
4,8(87 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
katyaSekret
katyaSekret
15.12.2021
Наталка, миколка і василько пішли до лісу. раптом наталка почула якийсь звук. вона покликала своїх друзів та вони разом пішли в ту сторону.  коли діти підійшли ближче, то побачили струмок. але він дзюрчав все тихіше й тихіше. на початку струмка була гора каміння. у дітей із собою були відерце, дві лопати і граблі.  наталка, василько й миколка прибрали каміння і дали шлях водяному потоку. в ньому заіскрилась чиста вода і почала вибігати срібним струмочком.  ось так діти врятували джерело.
4,6(96 оценок)
Ответ:
АннаЕжиха
АннаЕжиха
15.12.2021

Объяснение:

lim(x→3) (x + (x²-9)/(x-3)) =

= lim(x→3) (x) + lim(x→3) (x²-9)/(x-3) =

= [3] + [0/0] =

= 3 + lim(x→3) (x²-9)/(x-3) =

= 3 + lim(x→3) (x-3)*(x+3)/(x-3) =

=3 + lim(x→3) (x+3)=

=3 + [6] =

=3 + 6 = 9

lim(x→3) (x + (x²-9)/(x-3)) =

= lim(x→3) (x) + lim(x→3) (x²-9)/(x-3) =

= [3] + [0/0] =

Воспользуемся правилом Лопиталя:

= 3 + lim(x→3) (x²-9)' / (x-3)' =

= 3 + lim(x→3) (2х+0)/(1+0)=

= 3 + lim(x→3) (2х)=

= 3 + [6]=

=3+6=9

lim(x→-2) ((4-х²)/(х-2) +х) =

=lim(x→-2) (4-х²)/(х-2) + lim(x→-2) (х)=

= [0/-4=0] + [-2]=

=0 + (-2) = -2

lim(x→-2) ((4-х²)/(х-2) +х) =

= lim(x→-2) (4-х²)/(х-2) + lim(x→-2) (х)=

= lim(x→-2) (2-х)*(2+х)/(х-2) + lim(x→-2) (х) =

= lim(x→-2) (-(2+х)) + lim(x→-2) (х) =

= [-(0)=0] + [-2]=

=0 + (-2) = -2

4,4(81 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ