М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
Davidavid
Davidavid
13.06.2021 20:13 •  Английский язык

Change the sentences into reported speech1) "i hope they will take a decision " he said to me.2) my mother asked: "why are you so sad? " 3) "where did you hear the news? " she asks me.4) "now please show me the way out" the man said. ​

👇
Ответ:
Fusdy
Fusdy
13.06.2021

He said to me,that I will take a desicion

She asked,that I was so sad

She asked, that I was heared the news

The man said that the way out had showed now

4,4(62 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
1. My friend could come to my birthday party if  he wasn^t ill.2. I could write to my friend if  I  wasn^t  very busy.3. You could  play football if  you hadn^t hurt your leg.4. Daniel saw an interesting book at the bookshop,  he would  buy it if he had enough money.5. Ann left the party early because she did not feel well.6. Aidar likes tennis but he can't play tennis because be has injured his hand.7. Patty was unhappy because her dreams did not come true.8. I want to buy a new CD but I don't have pocket money.9. I want to stay out late but my parents don't let me.
4,5(83 оценок)
Ответ:
котик009
котик009
13.06.2021
Skills Time! Lesson Five
Reading
Order the letters and write the words.

1. Fireworks burst above the stadium. (rusbt)
Solution: The correct word is "burst" because it matches the given letters (rusbt) and makes sense in the given context. Fireworks burst above the stadium.

2. The cymbals are like two metal plates. (y cmisab)
Solution: The correct word is "cymbals" because it matches the given letters (y cmisab) and makes sense in the given context. Cymbals are like two metal plates.

3. When the school concert finishes, we pack our instruments. (up capk)
Solution: The correct word is "pack" because it matches the given letters (up capk) and makes sense in the given context. When the school concert finishes, we pack our instruments.

4. The lights shine on the stage when the band is playing. (enhis)
Solution: The correct word is "shine" because it matches the given letters (enhis) and makes sense in the given context. The lights shine on the stage when the band is playing.

5. The people in the orchestra play lots of instruments. (rastorhce)
Solution: The correct word is "orchestra" because it matches the given letters (rastorhce) and makes sense in the given context. The people in the orchestra play lots of instruments.

6. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams. (artet)
Solution: The correct word is "treat" because it matches the given letters (artet) and makes sense in the given context. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams.

7. After each piece, the audience clapped. (epiec)
Solution: The correct word is "piece" because it matches the given letters (epiec) and makes sense in the given context. After each piece, the audience clapped.

I hope this helps! Let me know if you have any other questions.
4,8(66 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Английский язык
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ