М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
Ferklo
Ferklo
19.07.2022 11:57 •  Английский язык

Ex. 4 p. 9 Listen to the audio and correct the mistakes. Then listen again and check.

👇
Ответ:

my,his,mine,her,David's,your,my,he's,us.

Объяснение:

Я зделала так

4,6(16 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
anas20041006
anas20041006
19.07.2022
I. Complete the sentences choosing the right word.

1) Speak a bit louder, please. I can hardly hear you.
2) It’s too late to go to the swimming pool. It is already closed.
3) I think Paul is a high sportsman.  
4) This is the best game I’ve seen lately.
5) There is a new swimming pool near our school.
6) Look! The bird is flying highly in the sky.
7) Get up! It’s nearly eight.
8) To become an athlete you’ll have to train very hard.

II. Complete the sentences: put the adverbs in brackets in appropriate form.

1) Please speak loudly. I can’t hear you.
2) We got there quicker than Mr. Potter. 
3) She drives more carefully in the evening than in the morning. 
4) I can swim better than my friend. (well)
5) Tom jumps worst of all.
6) Could you read more slowly, please? 
7) Of all my friends, Kate dresses most beautifully.
8) Which song does she like best of all? 

III. Mark the statements true (T) or false (F). (Если F, то пишите правильный вариант, что бы получилось T)

1) When you have a toothache, you go to the dentist. (T)
2) Sick people don’t stay in bed if they’ve got flu. (F)
Sick people stay in bed if they’ve got flu.
3) If you get wet on a cold day, you might get a cold. (T)
4) People usually go to the doctor when they feel well. (F)
 People usually go to the doctor when they feel bad.
5) A pharmacy is a shop where medicines are sold. (T)
6)We seldom cough when we’ve got a cold. (F)
We often cough when we’ve got a cold.
7) If a student has got a sore throat he shouldn’t miss school. (F)
If a student has got a sore throat he should miss school.
8) If I run fast, I might get a backache. (T)

IV.Speak about possible ways to keep fit. Use the information from the unit. (15 небольших предложений)

In today's world some people don't want to keep their fit. Teenagers need only Internet, TV and music. Adults too busy nowadays, they have a lot of work. But there are lot of possible ways to keep fit. Firstly, our city has gyms. There are a lot of sport equipment. Secondly, people can jog and swim. We have stadium. Thirdly, we can eat only healthy food. Fast food and other harmful food destroy our organism. Healthy food can destroy the obesity problem. Sport can improve our world. I think, every person must do sports and keep fit. It's very important for out generation.
4,5(20 оценок)
Ответ:
котик009
котик009
19.07.2022
Skills Time! Lesson Five
Reading
Order the letters and write the words.

1. Fireworks burst above the stadium. (rusbt)
Solution: The correct word is "burst" because it matches the given letters (rusbt) and makes sense in the given context. Fireworks burst above the stadium.

2. The cymbals are like two metal plates. (y cmisab)
Solution: The correct word is "cymbals" because it matches the given letters (y cmisab) and makes sense in the given context. Cymbals are like two metal plates.

3. When the school concert finishes, we pack our instruments. (up capk)
Solution: The correct word is "pack" because it matches the given letters (up capk) and makes sense in the given context. When the school concert finishes, we pack our instruments.

4. The lights shine on the stage when the band is playing. (enhis)
Solution: The correct word is "shine" because it matches the given letters (enhis) and makes sense in the given context. The lights shine on the stage when the band is playing.

5. The people in the orchestra play lots of instruments. (rastorhce)
Solution: The correct word is "orchestra" because it matches the given letters (rastorhce) and makes sense in the given context. The people in the orchestra play lots of instruments.

6. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams. (artet)
Solution: The correct word is "treat" because it matches the given letters (artet) and makes sense in the given context. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams.

7. After each piece, the audience clapped. (epiec)
Solution: The correct word is "piece" because it matches the given letters (epiec) and makes sense in the given context. After each piece, the audience clapped.

I hope this helps! Let me know if you have any other questions.
4,8(66 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Английский язык
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ