М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
shlykhta95
shlykhta95
23.01.2022 19:06 •  Математика

80524-1575:(3108-3093) =
В столбик все ​

👇
Ответ:
serikon1
serikon1
23.01.2022

80524-1575:(3108-3093)=80524-1575:15=80524-105=80419

4,7(6 оценок)
Ответ:
СпудиМэн
СпудиМэн
23.01.2022

ответ:ответ на фото

Пошаговое объяснение:


80524-1575:(3108-3093) =В столбик все ​
4,6(49 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
LadaSova
LadaSova
23.01.2022
Мин танышам    беләм     карыйм       телим
син танышасын     беләсең   карыйсың    телисең
ул таныша    белә    карый    тели
без танышабыз    беләбез     карыйбыз    телибез
сез танышасыз     беләсез     карыйсыз   телисез
алар танышалар      беләләр    карыйлар   телиләр

мин язмыйм   көлмим  җырламыйм   сөйләмим
син язмыйсың   көлмисең   җырламыйсың   сөйләмисең
ул язмый көлми җырламый сөйләми
без язмыйбыз  көлмибез  җырламыйбыз   сөйләмибез
сез язмыйсыз  көлмисез  җырламыйсыз   сөйләмисез
алар  язмыйлар  көлмиләр  җырламыйлар  сөйләмиләр
4,8(66 оценок)
Ответ:
sheykinayulya
sheykinayulya
23.01.2022

y(x)=Yc(x)+Yp(x)=2cosx+sinx+c₁e⁻ˣcos2x+c₂e⁻ˣsin2x

Пошаговое объяснение:

так вроде.

но я хз, давно их не решала.

y''+2y'+5y=10cosx

d²y(x)/dx²+2*dy(x)/dx+5y(x)=0

y(x)=e^(λx)

d²/dx²(e^(λx))+2d/dx*(e^(λx))+5*e^(λx)=0

λ²e^(λx)+2λe^(λx)+5e^(λx)=0

(λ²+2λ+5)e^(λx)=0

λ²+2λ+5=0

λ=-1+2i or λ=-1-2i

y₁(x)=c₁e^((-1+2i)x)

y₂(x)=c₂e^((-1-2i)x)

y(x)=y₁(x)+y₂(x)=c₁e^((-1+2i)x)+c₂e^((-1-2i)x)

e^(α+iβ)=e^α*cosβ+ie^α*sinβ

y(x)=c₁(e⁻ˣcos2x+ie⁻ˣsin2x)+c₂(e⁻ˣcos2x-ie⁻ˣsin2x)

y(x)=(c₁+c₂)e⁻ˣcos2x+(c₁-c₂)e⁻ˣsin2x

Yp(x)=a₁cos+a₂sinx

dYp(x)/dx=d/dx(a₁cos+a₂sinx)=-a₁sinx+a₂cosx

d²Yp(x)/dx²=d²/dx²(a₁cos+a₂sinx)=-a₁cosx-a₂sinx

d²Yp(x)/dx²+2dYp(x)/dx+5Yp(x)=10cosx

-a₁cosx-a₂sinx+2(-a₁sinx-a₂cosx)+5(a₁cos+a₂sinx)=10cosx

(4a₁+2a₂)cosx+(-2a₁+4a₂)sinx=10cosx

4a₁+2a₂=10

-2a₁+4a₂=0

a₁=2

a₂=1

Yp(x)=2cosx+sinx

y(x)=Yc(x)+Yp(x)=2cosx+sinx+c₁e⁻ˣcos2x+c₂e⁻ˣsin2x

4,6(39 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Математика
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ