1
14 7/15-3 3/23*23/27-1 1/5*1/6=11 3/5
1)3 3/23*23/27=72/23*23/27=8/3=2 2/3
2)1 1/5*1/6=6/5*1/6=1/5
3)14 7/15-2 2/3-1/5=14 7/15-2 10/15-3/15=13 22/15-2 10/15-3/15=
=11 9/15=11 3/5
2
(5 8/9:1 17/36+1 1/4)*5/21=1 1/4
1)5 8/9:1 17/36=53/9*36/53=4
2)4+1 1/4=5 1/4
3)5 1/4*5/21=21/4*5/21=5/4=1 1/4
3
(-3,25-2,75):(-0,6)+0,8*(-7)=4,4
1)-3,25-2,75=-6
2)-6:(-0,6)=10
3)0,8*(-7)=-5,6
4)10-5,6=4,4
4
(-1 3/8-2 5/12):5 5/12.=-0,7
1)-1 3/8-2 5/12=-1 9/24-2 10/24=-3 19/24
2)-3 19/24:5 5/12=-91/24*12/65=-7/10=-0,7
лави ответ
Відповідь:
12
Покрокове пояснення:
V=1/3 Sh
Нехай △АСВ осеова піраміди
/_С=90°, /_А=30° та АВ=4√3 і /_В=90-/_А=60°
Тоді ВС=АВ/2=2√3 як каткт напроти 30°, наслідок теореми синусів
S=1/2×AB×BC×sinB =1/2×4√3×2√3×√3/2=6√3
Якщо всі ребра піраміди нахилені під кутом 45°, то проекція вершини піріміди на площину АСВ попадає в центр О описаного кола навколо △АСВ
Так як △АСВ прямокутний, то центр описаного кола буде на середині гіпотенузи АО=ВО
Нехай Р - вершина піріміди, РО її висота
△РОА є прямокутним, /_РАО=45°, за умовою. Сума кутів при гіпотенузі =90° , тому /_АРО= 45° →△РОА рівнобедренний і ОР=ОА=2√3=h
V=1/3×6√3×2√3=12
2)нет
3)да
4)
P.S-ток я не до конца уверена