М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
милана05051
милана05051
22.12.2022 16:38 •  Алгебра

Выражение. 1) (2а+с)(а-3с)+ а(2с-а) 2) (3x+у)(х+у) - 4у(х-у) 3) 2b(b +4) + (b-3)(b-4) 4) 3р(р-5) -(р-4)(р+8)

👇
Ответ:
soos4
soos4
22.12.2022

1) (2а+с)(а-3с)+ а(2с-а) =

= 2а²-6ас+ас-3с² + 2ас - а² = = а²-3ас-3с²

2) (3x+у)(х+у) - 4у(х-у) =

= 3х²+3ху+ху+у²-4ху+4у² =

=3х²+5у²

3) 2b(b +4) + (b-3)(b-4) =

= 2b²+8b + b²-4b-3b+12 =

=3b²+b+12

4) 3р(р-5) -(р-4)(р+8) =

=3p²-15p-(p²+8p-4p-32) =

= 3p²-15p -(p²+4p-32) =

= 3p²-p²-15p-4p+32 =

= 2p²-19p+32

4,5(83 оценок)
Ответ:
annya306
annya306
22.12.2022
1. а) (2а - b)(2а + b) + b2 = 4а2 - b2 + b2 = 4а2;
б) (x + 7)2 — 10x = x2 + 14x + 49 — 10x = x2 + 4x + 49;
в) 9x2 — (с + 3x)(с — 3x) = 9x2 — с2 + 9x2 = 18x2 — с2;
г) 5b2 — (а — 2b)2 = 5b2 — а2 + 4аb — 4b2 = b2 + 4аb — а2;

2. а) (а — с) (а + с) — (а — 2с)2 = а2 — с2 — а2 + 4ас — 4с2 = 4ас — 5с2;
б) (x + 3)2 — (x —3)2 = x2 + 6x + 9 — x2 + 6x — 9 = 12x;
в) (а + 3с)2 + (b + 3с)(b — 3с) = а2 + 6ас + 9с2 + b2 — 9с2 = а2 + 6ас + b2;
г) (x — 4у)2 + (x + 4у)2 = x2 — 8xу +16у2 + x2 + 8xу + 16y2 = 2x2 + 32у2;
д) (x —3)(x+3) —(x+8)(x —8) = x2 —9—x2+64 = 55;
е) (2а + 1)(2а — 1) + (а — 7)(а + 7) = 4а2 — 1 + а2 — 49 = 5а2 - 50.
4,8(13 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
7LittleKitten7
7LittleKitten7
22.12.2022

\frac{2x-1}{x} +\frac{5x}{2x-1} -6=0

\frac{(2x-1)^{2}+5x^{2} -6x *(2x-1) }{x*(2x-1)} =0

\frac{(2x-1)^{2}+5x^{2}-12x^{2} +6x   }{x*(2x-1)} =0

\frac{4x^{2}-4x+1-7x^{2}+6x   }{x*(2x+1)} =0

\frac{-3x^{2}+2x+1 }{x*(2x-1)} =0

-3x^{2} +2x+1=0

3x^{2} -2x-1=0

x=\frac{-(-2)±\sqrt{(-2)^{2}-4*3*(-1) } }{2*3}

x=\frac{2±\sqrt{4+12} }{6}

x=\frac{2±\sqrt{16} }{6}

x=\frac{2±4}{6}

x_1=\frac{2+4}{6}

x_2=\frac{2-4}{6}

x_1=1

x_2=-\frac{1}{3}

4,4(40 оценок)
Ответ:
emin551
emin551
22.12.2022

нехай перший рухався зі швидкістю х км/год, а другий у км/год. тоді перший пройшов до зустрічі 3х км, а другий 3у км., а разом 3х+3у=27 км за умовою перший прийшов на 1 год 21 хв=1,35 год раніше. тому 27/у-27/х=1,35 складемо систему рівнянь [latex] \left \{ {3x+3y=27} \atop {27/y-27/x=1.35}} \right. [/latex] виразимо в першому рівнянні х через у х=9-у підставимо в друге рівняння 20х-20у=ху . маємо: 180-20у-20у=9у-у² у²-49у+180=0 d=1681 y1=(49+41)/2=45 y2=4 тоді x1=9-45=-36 , що не задов умові і х2=9-4=5 км/год швидкість першого пішохода 5 км/год, а другого 4 км/год

4,5(89 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ