М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
hedaku
hedaku
06.09.2022 11:31 •  Алгебра

Синусом гострого кута прямокутного трикутника називається

відношення:

А) Протилежного катета до

гіпотенузи

Б) Прилеглого катета до гіпотенузи

В) Протилежного катета до

прилеглого катета

Г) Прилеглого катета до

протилежного катета

2. (1 б) Основна тригонометрична тотожність записана правильно:

А) sin2 + sin2 = 1 Б) sin2 + cos2 = 1

В) sin2 + cos2 = 1 Г) tg ∙ ctg = 1

3. (1 б) У прямокутному трикутнику , ∠ = 90°, sin = 0,44.

Знайдіть cos .

А) 0,44 Б) 0,56

В) 0,27 Г) Неможливо визначити

Середній рівень

4. (1,5 б) У прямокутному трикутнику , ∠ = 90°, – висота,

= 15, cos = 0,6. Знайдіть .

5. (1,5 б) Діагоналі ромба дорівнюють 3 і 4. Знайдіть синус кута між

більшою діагоналлю і стороною ромба.

Достатній рівень

6. (1 б) У рівнобічній трапеції бічна сторона дорівнює 17 см, більша

основа дорівнює 19 см, а менша – 3 см. Знайдіть синус і косинус

гострого кута трапеції.

7. (2 б) Знайдіть косинус кута при вершині рівнобедреного трикутника,

якщо висота проведена до бічної сторони менша за цю сторону в 3

рази.

Високий рівень

8. (3 б) Доведіть, що sin(90° − α) = cos α; cos(90° − α) = sin α​

👇
Открыть все ответы
Ответ:
katasmajl
katasmajl
06.09.2022
1/5*6^1024-[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^64+1)(6^32+1)(6^16+1)(6^8+1)(6^4+1)(6²+1)(6+1)(6-1)]/(6-1)=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^64+1)(6^32+1)(6^16+1)(6^8+1)(6^4+1)(6²+1)(6²-1)]=
=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^64+1)(6^32+1)(6^16+1)(6^8+1)(6^4+1)(6^4-1)]=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^64+1)(6^32+1)(6^16+1)(6^8+1)(6^8-1)]=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^64+1)(6^32+1)(6^16+1)(6^16-1)=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^64+1)(6^32+1)(6^32-1)]=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^64+1)(6^64-1)]=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^128+1)(6^128-1)]=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^256+1)(6^256-1)]=1/5*6^1024-1/5[(6^512+1)(6^512-1)]=1/5*6^1024-1/5(6^1024-1)=1/5*6^1024-1/5*6^1024+1/5=0,2
4,4(65 оценок)
Ответ:
veronikakorobko
veronikakorobko
06.09.2022

2) f(2)=6, f(-3)= -14

2) f(x)= -x² +3x+4

f(2)= - 2²+3*2+4= - 4+10=6

f(-3)= -(-3)²+3*(-3)+4= -9 -9+4= -14

3) f(x)=2х²+3х-3

-это график параболы, ветви направлены вверх, она в два раза уже параболы у=х², опущена на 3 единицы вниз по оси ОУ

f'(x)=(2х²+3х-3)'= 4x+3 -производная

4х+3=0

4х=-3

х= - 3/4 ( абсцисса вершины)

 теперь чертишь прямую с этой точкой ( точка чёрная закрашенная)

                                     -3/4

----------------------------------.---------------------------------------→Х

                 -                                             +                    

f(x) убывает на х ∈ ( -∞;  -3/4]

f(x) возрастает на х ∈  [-3/4; +∞)

f(-3/4)= (-3/4)²+3*(-3/4)-4= 9/16- 9/4 - 4=9/16-36/16-4=


алгебра у меня Сор только 2 и 3 задания 1 и 5 не надо ​
4,4(58 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ