М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
kazimirova2009
kazimirova2009
03.12.2021 13:00 •  Алгебра

Решите с объяснением... 5 -й раз пишу
КТО НЕ ЗНАЕТ...ХВАТИТ ПИСАТЬ


Решите с объяснением... 5 -й раз пишу КТО НЕ ЗНАЕТ...ХВАТИТ ПИСАТЬ

👇
Ответ:
LuiZa87
LuiZa87
03.12.2021

2x^2-4x+b=0\\D=(-4)^2-4*2*b\\D=16-8b;\\

1) Если b<2, имеем два действительных корня:

x_1=\frac{-b+\sqrt{D}}{4} ; x_2=\frac{-b-\sqrt{D}}{4}\\\\x_1=\frac{-b+2\sqrt{4-2b} }{4};\\ \\x_2=\frac{-b-2\sqrt{4-2b} }{4}.

2) Если b=2, имеем один действительный корень:

x=-\frac{b}{4};

3) Если b>2, действительных корней нет.

4,8(88 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
ardolg
ardolg
03.12.2021

Я полагаю что в задании неточность. Функция должна по здравому смыслу такой:

у = 3х² + 6х + 2

типа у = ах² + вх + с,

где а = 3, в = 6, с = 2

График этой функции квадратна парабола веточками вверх, т.к а > 0.

вершина параболы имеет координаты

Хв = -в/2а = - 6/(2·3) = -1

Ув = 3 - 6 + 2 = -1

График функции пересекает ось х в точках, где у = 0

3х² + 6х + 2 = 0

D = 36 - 24 = 12

√D = √12 = 2√3 ≈ 3,464

х₁ = (-6 - 3,464):6 = -1,577

х₂ = (-6 + 3,464):6 = -0,423

для таблицы произведём подсчёты

х = 3   у = 3·9 + 6·3 + 2 = 47

х = 2   у = 3·4 + 6·2 + 2 = 26

х = 1   у = 3 + 6 + 2 = 11

х = 0   у = 2

х = -1   у = 3 + -6 + 2 = -1(минимальное значение)

относительно прямой х = -1 график симметричен, поэтому и значения функции в симметричных точках одинаковы

х = -2   у = 2

х = -3   у = 11

х = -4   у = 26

х = -5   у = 47

Составляем таблицу

х  3    2    1     0  -0,423  -1  -1,577  -2  -3    -4    -5

у  47  26   11   2      0      -1     0       2   11    26   47

 

4,5(21 оценок)
Ответ:
MiladKowalska
MiladKowalska
03.12.2021

Объяснение:Іноді подкоренное вираз розкладається на такі множники, коріння з яких витягуються досить легко. У таких випадках вираз можна спростити за до винесення множника з-під знака кореня. Наприклад, '

√12 = √4 • 3 = √4 • √3 = 2√3;

4√1250 = 4√625 • 2 = 4√54 • 2 = 4√54 • 4√2 = 54√2.

Винесення множника за знак кореня дозволяє спростити і більш складні вирази. так,

√18 + √50 -√98 = √9 • 2 + √25 • 2 - √49 • 2 = 3√2 + 5√2- 7√2 = √2;

3√81 - 3√24 + 3√375 = 3√27 • 3 - 3√8 • 3 + 3√125 • 3 = 33√3 -23√3 + 53√3 = 63√3:

Іноді виявляється корисним, навпаки, ввести який-небудь множник під знак кореня.

Нехай, наприклад, потрібно обчислити наближене значення 7√8 з нестачею з точністю до 0,1. Введемо 7 під знак кореня. Для цього зауважимо, що 7 = √49. Тому 7√8 = √49 • √8 = √49 • 8 = √392. Витягуючи корінь з 392 звичайним отримаємо наступне наближене значення цього кореня з нестачею з точністю до 0,1: √392 ≈19,7. Якби ми не ввели 7 під знак кореня, а вирахували б наближене значення √8 з точністю до 0,1 (√8 ≈ 2,8) і отриманий результат помножили на 7, то отримали б 7√8 ≈ 19,6, то є помилилися на 0,1. Цей приклад показує, яку користь може надати введення множника під знак кореня.

Крім того, введення множника під знак кореня призводить іноді до значного спрощення виразу. наприклад

4,8(9 оценок)
Это интересно:
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ