М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
Msскрытность
Msскрытность
17.10.2022 02:14 •  Алгебра

Розвяжіть рівняння 2sin(п: 6-3x)-1=0

👇
Ответ:
тобик55555555
тобик55555555
17.10.2022
Sin(π/6-3x)=1/2
cos(3x+π/3)=1/2
3x+π/3=-π/3+2πn,n∈z U 3x+π/3=π/3+2πk,k∈z
3x=-2π/3+2πn,n∈z U 3x=2πk,k∈z
x=-2π/9+2πn/3,n∈z U x=2πk/3,k∈z
4,6(23 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
Ника7002
Ника7002
17.10.2022

Позначимо швидкість пішохода як V (км/год). Тоді швидкість велосипедиста буде V + 10 (км/год).

Щоб знайти час, який провів пішохід на дорозі від пункту А до пункту Б, скористаємося формулою відстані:

Час пішохода = Відстань / Швидкість пішохода

t1 = 5 / V

Аналогічно, час велосипедиста буде:

Час велосипедиста = Відстань / Швидкість велосипедиста

t2 = 5 / (V + 10)

За умовою задачі, велосипедист приїхав на 10 хвилин раніше від пішохода:

t1 - t2 = 10 / 60 (переведемо хвилини в години)

5 / V - 5 / (V + 10) = 1/6

Для спрощення рівняння, можна помножити обидві сторони на 6V(V + 10):

6(5(V + 10)) - 6(5V) = V(V + 10)

30V + 300 - 30V = V^2 + 10V

V^2 + 10V - 300 = 0

Тепер розв'яжемо квадратне рівняння. Його факторизація дає:

(V + 30)(V - 20) = 0

Отже, V = -30 або V = 20. Відстань не може бути від'ємною, тому відкидаємо V = -30.

Отримуємо швидкість пішохода V = 20 км/год і швидкість велосипедиста V + 10 = 30 км/год

4,4(35 оценок)
Ответ:
СаняDots
СаняDots
17.10.2022

ответ:Для знаходження суми перших шести членів геометричної прогресії, потрібно використати формулу суми геометричної прогресії:

S = a * (1 - r^n) / (1 - r),

де S - сума перших n членів прогресії, a - перший член прогресії, r - знаменник прогресії, n - кількість членів, для яких обчислюється сума.

У даному випадку:

a = -0.2 (перший член прогресії),

r = 0.8 (знаменник прогресії),

n = 6 (кількість членів, для яких обчислюється сума).

Підставимо ці значення в формулу:

S = -0.2 * (1 - 0.8^6) / (1 - 0.8).

Тепер можемо обчислити суму:

S = -0.2 * (1 - 0.262144) / (1 - 0.8).

S = -0.2 * (0.737856) / (0.2).

S = -0.1475712 / 0.2.

S ≈ -0.737856.

Отже, сума перших шести членів геометричної прогресії приблизно дорівнює -0.737856.

Объяснение:

4,6(32 оценок)
Это интересно:
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ