М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
sobik21
sobik21
20.05.2022 02:42 •  Алгебра

Здвох селищ,відстань між якими дорівнює 50 км,виїхали одночасно назустріч один одному два велосипеди і зустрілися через 2 год.знайдіть швидкість кожного велосипедста,якщо один з них витратив на весь шлях з одного селища до іншого на 1 год 40 хв менше,ніж другий.

👇
Ответ:
The1eaten1choc
The1eaten1choc
20.05.2022
Пусть скорость одного велосипедиста - х, а скорость другого - у.  
1 час 40 мин=1²/₃ часа=5/3 часа.
x*2+y*2=50   |÷2      x+y=25   y=25-x
50/x-50/y=5/3    
150y-150x=5xy    
150(25-x)-150x=5x(25-x)
3750-150x-150x=125x-5x²
5x²-425x+3750=0   |÷5
x²-85x+750=0   D=4225
x₁=10   x₂=75∉
у=25-10=15
ответ: скорость одного велосипедиста 10 км/ч, скорость другого велосипедиста 15 км/ч.
4,5(84 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
бобгороха
бобгороха
20.05.2022

17см

Объяснение:

Позначимо гіпотенузу буквою х. Тоді перший катет дорівнює (х - 9) см. Другий катет на 7 см більше першого: х - 9 + 7 = х - 2 (см).

Площа прямокутного Трикутник дорівнює половині твори катетів і дорівнює 60 см ², складемо рівняння: (х - 2) (х - 9) / 2 = 60.

Вирішуємо рівняння:

х² - 2х - 9х + 18 = 120.

х² - 11х + 18 - 120 = 0.

х² - 11х - 102 = 0.

Вирішуємо квадратне рівняння через дискримінант.

D = 121 + 408 = 529 (√D = 23);

х1 = (11 - 23) / 2 = -12/2 = -6 (не підходить).

х2 = (11 + 23) / 2 = 17 (см).

Відповідь: 2) гіпотенуза трикутника дорівнює 17 см.

4,4(37 оценок)
Ответ:
dartwaoder20hdhxgs
dartwaoder20hdhxgs
20.05.2022

ответ:8х^-5)/(у-6)-(у^2)/(4х^-3)=уравнение (8*x^-5)/(y-6)-(y^2)/(4*x^-3) = 0

неявная функция (8*x^-5)/(y-6)-(y^2)/(4*x^-3)

производная неявной (8*x^-5)/(y-6)-(y^2)/(4*x^-3)

канонический вид (8*x^-5)/(y-6)-(y^2)/(4*x^-3)

система уравнений (8*x^-5)/(y-6)-(y^2)/(4*x^-3)

интеграл (8*x^-5)/(y-6)-(y^2)/(4*x^-3)

построить график (8*x^-5)/(y-6)-(y^2)/(4*x^-3)

предел (8*x^-5)/(y-6)-(y^2)/(4*x^-3)

производная (8*x^-5)/(y-6)-(y^2)/(4*x^-3)

упростить (8*x^-5)/(y-6)-(y^2)/(4*x^-3)

обычный калькулятор (8*x^-5)/(y-6)-(y^2)/(4*x^-3)

Объяснение:

4,5(90 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ