М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
uchenik5713
uchenik5713
28.10.2022 13:54 •  Алгебра

Решить уравнение 3х-11 3-5х х+6 = 4 8 2 3х-2 2х+3 + ,5х+2=0 4 2

👇
Ответ:
Ilka1k
Ilka1k
28.10.2022

№1.

\frac{3x-11}{4}-\frac{3-5x}{8}=\frac{x+6}{2}

 

2(3x-11)-(3-5x)=4(x+6)

6x-22-3+5x=4x+24

11x-4x=24+25

7x=49

x=49:7

x=7

ответ: 7.

 

№2.

\frac{3x-2}{4}+\frac{2x+3}{2}-2,5x+2=0

 

(3x-2)+2(2x+3)-4*2,5x+4*2=0

3x-2+4x+6-10x+8=0

-3x+12=0

12=3x

x=12:3

x=4

ответ: х=4.

4,4(71 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
30Космос03
30Космос03
28.10.2022

З'ясуємо, як знайти область визначення деяких функцій, заданих формулою.

1. Якщо функція — многочлен, то вона існує при будь-яких значеннях аргумента, тобто її область визначення — всі дійсні числа.

2. Якщо функція задана формулою, яка містить аргумент у знаменнику дробу, то до області визначення функції входять всі дійсні числа, крім тих, які перетворюють знаменник в нуль.

3. Якщо функція задана формулою, яка містить арифметичний квадратний корінь, то до області її визначення входять всі дійсні числа, при яких підкореневий вираз набуває невід'ємних значень.

Область значень функції (множина значень) - усі значення, яких набуває функція.

Функція є парною - якщо для будь-якого х з області визначення функції виконується рівність f(x)=f(-x)

Функція є непарною - якщо для будь-якого х з області визначення функції виконується рівність f(-x)=-f(x)

4,6(96 оценок)
Ответ:
спрос3
спрос3
28.10.2022
1
log(2)(2x-1)-2=log(2)(x+2)-log(2)(x+1)
{2x-1>0⇒2x>1⇒x>0,5
{x+2>0⇒x>-2
{x+1>0⇒x>-1
x∈(0,5;∞)
log(2)[(2x-1)/4]=log(2)[(x+2)/(x+1)]
(2x-1)/4=(x+2)/(x+1)
(2x-1)(x+2)=4(x+1)
2x²+4x-x-2-4x-4=0
2x²-x-6=0
D=1+48=49
x1=(1-7)/4=-1,5 не удов усл
x2=(1+7)/4=2
2
{x-2>0⇒x>2
{x-8>0⇒x>8
{log(4)[(x-2)(x-8)]<2⇒(x-2)(x-8)<16
x²-8x-2x+16-16<0
x²-10x<0
x(x-10)<0
x=0  x=10
                    
            +                      _                  +
(0)(2)(8)(10)
                                    
                                              
x∈(8;10)
4,4(92 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ