М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
travisbeats
travisbeats
01.05.2023 23:13 •  Английский язык

Прям сейчас нужен текст.
Про что ты любишь что любишь на англ.яз

👇
Ответ:
xXxA6PUKOCxXx
xXxA6PUKOCxXx
01.05.2023

What I am Love?

I am Love Green tea. He It's relaxing. I love watching horror movies. And especially I like to go to the cinemas, but now it does not work because in the city COVID—19.

4,7(88 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:

I 1) have been (be) here in Thailand with my family for a week now and I'm having a fantastic time! We 2) have done (do) so many exciting things! My brother and I 3) have gone (go) an a river raft and my ... 4) has even done (even/do) a bungee jump! We 5) have not ridden (not/ride) an elephant yet, but we're going to do that tomorrow. My parents 6) have not done (not/do) so many adventurous things, but my dad 7) has taken (take) lots of photos under the water at the beach, they're amazing! Well, that's all for now. 8) Are you having (you/have) a nice summer so far?

4,4(19 оценок)
Ответ:
котик009
котик009
01.05.2023
Skills Time! Lesson Five
Reading
Order the letters and write the words.

1. Fireworks burst above the stadium. (rusbt)
Solution: The correct word is "burst" because it matches the given letters (rusbt) and makes sense in the given context. Fireworks burst above the stadium.

2. The cymbals are like two metal plates. (y cmisab)
Solution: The correct word is "cymbals" because it matches the given letters (y cmisab) and makes sense in the given context. Cymbals are like two metal plates.

3. When the school concert finishes, we pack our instruments. (up capk)
Solution: The correct word is "pack" because it matches the given letters (up capk) and makes sense in the given context. When the school concert finishes, we pack our instruments.

4. The lights shine on the stage when the band is playing. (enhis)
Solution: The correct word is "shine" because it matches the given letters (enhis) and makes sense in the given context. The lights shine on the stage when the band is playing.

5. The people in the orchestra play lots of instruments. (rastorhce)
Solution: The correct word is "orchestra" because it matches the given letters (rastorhce) and makes sense in the given context. The people in the orchestra play lots of instruments.

6. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams. (artet)
Solution: The correct word is "treat" because it matches the given letters (artet) and makes sense in the given context. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams.

7. After each piece, the audience clapped. (epiec)
Solution: The correct word is "piece" because it matches the given letters (epiec) and makes sense in the given context. After each piece, the audience clapped.

I hope this helps! Let me know if you have any other questions.
4,8(66 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Английский язык
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ