М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
kazybekabdrahman0707
kazybekabdrahman0707
14.04.2021 04:44 •  Математика

Запишите отношение обыкновенной дробью, если возможно, сократи:
25:55=​

👇
Ответ:
polinakovaleva7
polinakovaleva7
14.04.2021

25:55=25/55=5/11

дай лучший ответ :)

4,7(49 оценок)
Ответ:

ответ:5:11

Пошаговое объяснение:25 и 55 сокращаем на 5 тогда получаестся 5:11

4,5(13 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
ЕНОТ55115
ЕНОТ55115
14.04.2021

Відповідь:

Щоб знайти суму S₇ арифметичної прогресії, нам потрібно знайти суму перших семи членів прогресії.

У даному випадку нам дано, що a₃ + a₅ = 12.

В арифметичній прогресії загальний член може бути виражений формулою:

aₙ = a₁ + (n - 1)d,

де aₙ - n-тий член прогресії,

a₁ - перший член прогресії,

d - різниця між сусідніми членами прогресії.

За умовою нам відомо, що a₃ + a₅ = 12. Використовуючи формулу для загального члена прогресії, можемо записати:

(a₁ + 2d) + (a₁ + 4d) = 12.

Спростивши це рівняння, отримуємо:

2a₁ + 6d = 12,

a₁ + 3d = 6.

Тепер нам потрібно знайти суму перших семи членів прогресії, S₇. Формула для суми перших n членів арифметичної прогресії має вигляд:

Sₙ = (n/2)(2a₁ + (n - 1)d).

Підставимо n = 7 і врахуємо, що a₁ + 3d = 6:

S₇ = (7/2)(2a₁ + (7 - 1)d),

S₇ = 7(a₁ + 3d).

Таким чином, для знаходження S₇ нам потрібно використовувати значення a₁ + 3d = 6.

Отже, щоб знайти S₇, ми спочатку мусимо знайти значення a₁ і d. Для цього нам потрібно більше інформації про прогресію, наприклад, значення двох членів або загальний член формули. Без цієї додаткової інформації ми не можемо точно визначити значення S₇.

Покрокове пояснення:

4,6(45 оценок)
Ответ:
245mkl
245mkl
14.04.2021

Можно воспользоваться формулой суммы кубов: a³ - b³ = (a - b)(a² + ab + b²). Подставляем известные значения: a³ - b³ = (a - b)(a² + ab + b²) = 3(а² + ab + b²). Теперь осталось найти значение выражения а² + ab + b². Воспользуемся формулой квадрата разности: (a - b)² = a² - 2ab + b². Подставляем известные значения: (a - b)² = a² - 2ab + b² = (a² + ab + b²) - 3ab = (a² + ab + b²) - 3. Таким образом, а² + ab + b² = (a - b)² + 3 = 3² + 3 = 12. Подставляем это значение в выражение для a³ - b³: a³ - b³ = 3(а² + ab + b²) = 3·12 = 36. ответ: E) 36.

4,8(17 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Математика
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ