М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
zaporozkayaoks
zaporozkayaoks
26.06.2020 12:27 •  Математика

Кузнечик длиной 5 см делает прыжок, в 75 раз превышающий егодлину. какова длина прыжка кузнечика? ​

👇
Ответ:
evbarseguan
evbarseguan
26.06.2020

l=5*75=375 см

4,6(39 оценок)
Ответ:
antongrom68
antongrom68
26.06.2020

375см

Пошаговое объяснение:

Находим длину прыжка

75×5 = 375 см длина прыжка

4,6(36 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
pushkovaleria
pushkovaleria
26.06.2020
Am citit o mulțime de cărți. Îmi place în special lucrările de aventură și magie, toate vrăjitori, zâne și lucruri magice. Și de aceea cartea mea preferata - un „Vrăjitorul din Oz“. Acesta a fost scris de Alexander Volkov. Mai precis, îmi place întreaga serie de cărți despre aventurile unei fete Dorothy în Oz. Aceasta include chiar și "Urfin Jus și soldații săi din lemn", "The Seven Underground Kings."

Îmi place cărți despre Oz pentru ficțiune, cu care sunt scrise. Ei vin la viață chiar și obiecte neînsuflețite. Tin Woodman plimbări și discuții, soldații din lemn du-te la război. Chiar și o sperietoare de ciori umplute, umplute cu paie, este un foarte inteligent și de resurse.

maimuțele zburătoare se supună proprietarului Caps de aur, iar regina a șoarecilor este sunetul unui fluier magie. La sfârșitul „Vrăjitorul din Oz“ pantofi de argint minunat Dorothy suferă în aer înapoi acasă la Kansas.

Cartea este un fel și vesel. Este întotdeauna victorii bune. Și vrăjitorii rele, cum ar fi Oorfene Deuce, Gingemma și Bastinda, sunt pedepsiți.

Uneori, chiar și eu vreau să intru în această țară magică, pentru că mi se pare în prezent. Odată ce vrăjitoarea rău nu mai este prezent, atunci nu este nimic să se teamă. Și locuitorii din Oz - un om foarte bun și amuzant.

Eu de multe ori re-citit „Vrăjitorul din Oz“ și cartea-a continua din nou. Cartea mea preferată niciodată nu am anvelope de. Îmi imaginez chiar și un film cum ar fi aliat cu prietenii care călătoresc în țară magică.
4,4(70 оценок)
Ответ:
198206nh
198206nh
26.06.2020
Traduceți textul în limba română:
Am citit o mulțime de cărți. Îmi place în special opere despre aventurile și strălucire, nici чародеях, zane magice și lucruri. Și, prin urmare meu preferat de carte este "Vrăjitorul din orașul de Smarald". Ei a scris Alexandr Volkov. Mai precis, îmi place toată seria de cărți despre aventurile de o fată Ellie în țara Magic. Aici sunt încă "Урфин Джюс și lemn de soldați", "Șapte subterane de regi".

Îmi plac cărțile despre țara Magic pentru fudge, cu care acestea sunt scrise. În ele prind viață chiar obiecte neînsuflețite. Fier de tăietor de lemne merge și vorbește, din lemn soldații merg la război. Chiar scarecrow sperietoarea de ciori, набитое paie, se dovedește a fi foarte inteligent și plin de resurse.

Volatile Maimuță aud proprietar de Aur Capace, iar regina șoareci este la sunetul fluierul magic. În final, "Magician orașul de Smarald" minunate argint башмачки tolera Ellie cu avionul acasă, în Kansas.

O carte bună și veselă. În ea întotdeauna învinge binele. Și rele vrăjitori, cum ar fi Урфин Джюс, Гингема și Бастинда, sunt pedepsiți.

Uneori, chiar îmi doresc să se încadreze în această Magică țară, pentru că ea mi se pare prezentului. Ori rele vrăjitoare în ea nu mai există, atunci nu este nimic să se teamă. Iar locuitorii Magica a țării este foarte bun și amuzant de barbati.

Eu de multe ori recitesc "Magician orașul de Smarald" și a carnetului de-a continua din nou. Cartea mea preferata de mine niciodată nu te plictisești. Eu chiar mă prezint în formă de film, ca Ellie cu prietenii călătorește în țara Magic.
4,5(21 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Математика
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg