М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
saa20
saa20
29.03.2021 06:50 •  Математика

Друзья, мне вот: скорость лодки по течению реки составляет 7,6 км/ч , а против течения реки 4,8 км/ч . найдите скорость течения реки.

👇
Ответ:
Dogi2008
Dogi2008
29.03.2021
1)7.2-4.8=2.4
2)2.4:2=1.2
3)7.2-1.2=6 км/час
4,7(48 оценок)
Ответ:
Vicus44ea
Vicus44ea
29.03.2021
(Скорость по течению- скорость против) /2
(7,6-4,8)/2= 1,4 км/ч

Удачи :)
4,4(41 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
rita239
rita239
29.03.2021

Жерге тартылуы жақсы таныс, мысалы, тебілген допта, бұтағынан үзілген алмада жерге түседі.

Демек, денелерге Жер тарапынан күш әрекет етеді. Жер барлық денелерді өзіне тартады.

Күнді айнала қозғалатын планеталар тартылыс өрісі әрекетінен Күнге тартылады және өздері де бір-біріне тартылады. Барлык кеңістікті жайлаған тартылыстан «Жеті қат көкке ұшсақ та», «Жеті қабат жер астына енсек те» құтыла алмаймыз. Сондықтан әлемдегі денелердің бір-біріне тартылуы бүкіл-әлемдік тартылыс деп аталады. Ағылшын ғалымы Исаак Ньютон Бұл кұбылысты зерттеп, табиғаттың ұлы заңы- Бүкіләлемдік тартылыс заңын тұжырымдады

4,8(96 оценок)
Ответ:
ппам
ппам
29.03.2021

Пошаговое объяснение:

4 * x² + 2 * y² - 4 * x * y - 4 * x + 2 * y + 3 =

= 2 * x² + 2 * x² + y² + y² - 4 * x * y - 4 * x + 2 * y + 3 =

= (2 * x² - 4 * x * y + y²) + (2 * x² - 4 * x + 2) -2 + (y² + 2 * y + 1) +2 =

= (2 * x - y) ² + 2 * (x - 1) ² - 2 + (y + 1) ² +2 =

= (2 * x - y) ² + 2 * (x - 1) ² + (y + 1) ²> = 0.

Вираз було б дорівнює 0, якщо всі 3 рівняння вірні

2 * x - y = 0,

x - 1 = 0,

y + 1 = 0.

Але тоді x = 1, y = -1, y = 2 * x не може бути вірним при x = 1, y = -1.

Отже, даний вираз за будь-яких значеннях вхідних в нього змінних позитивно:

(2 * x - y) ² + 2 * (x - 1) ² + (y + 1) ²> 0, що й треба було довести.

4,4(51 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Математика
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ