Объяснение:
(x-11)•(x+1)
x^2+x-11x-11
x^2-10x-11=0
D=100-4•1•(-11)=100+44=144=12^2
x1=-b-√D/2•a=10-12/2•1=-2/2=-1
x2=-b+√D/2•a=10+12/2•1=22/2=11
x1=-1 x2=11
Відповідь:
Пояснення:
Правило "ослика":
1. Задаємо собі питання: «Чи змінюється назва функції на кофункцію?» (Тобто синнус на косинус, косинус на синус, тангенс на котангенс і котангенс на тангенс).
Щоб відповісти на це питання потрібно, махнути головою уздовж осі, на якій розташовується ключова точка (див. мал.)
Якщо мотаєте головою уздовж горизонтальної прямої, тому що ключова точка розташовується на ній, то ви, якби, відповідаєте «ні» на запитання «Чи змінюється назва функції на кофункцію?»
Якщо ви киваєте головою уздовж вертикальної прямої, тому що ключова точка розташовується на ній, то ви відповідаєте «так» на запитання «Чи змінюється назва функції на кофункцію?».
В даному випадку π/2 знаходиться на осі 0у, тому функція косинус міняється на синус, кут попадає в другу чверть, а косинус там від'ємний (див мал.2)
Давайте для начала формализуем условие. У насть есть вероятностное простравнство Ω. Что такое в нём исход? Исход - это как раз передача сообщения n раз. Исход можно закодировать последовательностью n+1 чисел. Каждое число в последовательности обозначает жителя, а следующее жителя которому будет передано сообщение. Получаем, что:
Из условия следует, что каждый исход равновероятен.
Теперь посчитаем вероятность, что новость будет передана n раз без повторного сообщения её кому-нибудь. Обозначим это событие как A. Заметим, что каждый благоприятный исход (лежит в А) представляет собой перестановку (n+1)-го чисел. Всего таких перестановок . Теперь можно считать вероятность:
решено верно
Объяснение:
(х-11)(х+1)=х²+х-11х-11=х²-10х-11