М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
Sophia176
Sophia176
06.12.2020 22:58 •  Алгебра

Братаны помагите меня 30 болов на сегодня понеделник


Братаны помагите меня 30 болов на сегодня понеделник
Братаны помагите меня 30 болов на сегодня понеделник
Братаны помагите меня 30 болов на сегодня понеделник
Братаны помагите меня 30 болов на сегодня понеделник
Братаны помагите меня 30 болов на сегодня понеделник

👇
Ответ:
LilNooqas
LilNooqas
06.12.2020

не грузится фото

Объяснение:

дай нормальное фото

4,5(20 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
liker27
liker27
06.12.2020

Объяснение:Знайдемо сторону ВС трикутника АВС за до теореми синусів:

ВС = (АС * sin(∠В)) / sin(∠А)

ВС = (2√3 * sin(60)) / sin(45)

ВС = (2√3 * √3/2) / √2/2

ВС = 3 см

Відповідь: варіант (в) 3 см

Внутрішній кут правильного многокутника можна розбити на n рівних голокутних трикутників, де n - кількість вершин многокутника. Кожен голокутний трикутник має внутрішній кут 360° / n. Отже, 360° / n = 140°.

Найближче ціле значення n, для якого виконується рівність, є 9.

Відповідь: варіант (б) 9 вершин.

Зовнішній кут правильного многокутника також можна розбити на n рівних голокутних трикутників. Кожен голокутний трикутник має зовнішній кут 360° / n. Отже, 360° / n = 45°.

Найближче ціле значення n, для якого виконується рівність, є 8.

Периметр многокутника дорівнює довжині сторони, помноженій на кількість сторін многокутника.

Периметр = 12 см * 8 = 96 см.

Відповідь: варіант (в) 96 см.

Довжина кола, вписаного в трикутник, може бути обчислена за формулою:

Довжина кола = Периметр трикутника / 2

Периметр трикутника = 13 см + 11 см + 20 см = 44 см

Довжина кола = 44 см / 2 = 22 см

Відповідь: г) 22 см.

4,7(49 оценок)
Ответ:
tka4ukilia2017
tka4ukilia2017
06.12.2020

Відповідь:

Для розв'язання виразу при y = -0,5, підставимо значення y у вираз і обчислимо:

4*(-0,5)¹ - (-5*(-0,5)¹ - 2*(-0,5)³) - (9*(-0,5)¹ - 2*(-0,5)³ - 1)

Здійснюючи обчислення:

4*(-0,5)¹ = 4*(-0,5) = -2

-5*(-0,5)¹ = -5*(-0,5) = 2,5

2*(-0,5)³ = 2*(-0,5*0,5*0,5) = 2*(-0,125) = -0,25

9*(-0,5)¹ = 9*(-0,5) = -4,5

2*(-0,5)³ = -0,25 (вже обчислено)

Підставляємо отримані значення:

-2 - (2,5 - (-0,25)) - (-4,5 - (-0,25) - 1)

Спрощуємо вираз:

-2 - (2,5 + 0,25) - (-4,5 + 0,25 - 1)

-2 - 2,75 - (-3,25)

-2 - 2,75 + 3,25

0,5

Отже, при y = -0,5, значення виразу дорівнює 0,5.

Пояснення:

4,6(1 оценок)
Это интересно:
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ