М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
простокрис
простокрис
07.04.2021 15:56 •  Алгебра

Доведіть тотожність
4a(a+b)-a(3a-4b)-8ab=a²
До іть будь ласка

👇
Ответ:
nastyaorinozl1jy
nastyaorinozl1jy
07.04.2021

кароч скачай програму Photomath,уводиш тот вираз і тобі буде відповідь

4,5(47 оценок)
Ответ:
elenalenam
elenalenam
07.04.2021

Наддніпрянською Україною та Чорним морем була подолана: утворилася частково новоколонізована територія, поліетнічна та зорієнтована на середземноморський економічний простір. Врешті це прислужилося до розширення українських етнічних теренів (бо більшість Північного Причорномор’я становили українці), але то був лише прихований наслідок активної зовнішньої експансії Петербурзької імперії.

Щодо України часто пишуть, що вона мала «довге XIX століття». Не очевидну хронологію 1800—1900, а час тривалості характерних рис доби — 1795 — 1914, від третього поділу Речі Посполитої до початку Першої світової війни, яка змінить усе, що асоціювалося із XIX ст.

4,6(74 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
пупсик145
пупсик145
07.04.2021

S = a · b = 36 м² - площадь фасада

Пусть а = х м - высота, тогда b = (х + 9) м - длина. Уравнение:

х · (х + 9) = 36

х² + 9х - 36 = 0

D = b² - 4ac = 9² - 4 · 1 · (-36) = 81 + 144 = 225

√D = √225 = 15

х = (-9-15)/(2·1) = (-24)/2 = -12 (не подходит, так как < 0)

х = (-9+15)/(2·1) = 6/2 = 3 (м) - высота

36 : 3 = 12 (м) - длина

Или так: (3 + 9) = 12 (м) - длина

6м х 1м = 6 м² - площадь одного металлосайдинга

36 м² : 6 м² = 6 (шт.) - количество

6 · 1000 = 6 000 (руб.) - стоимость материала

ответ: 3 м высота, 12 м длина, 6 штук на 6 000 рублей.

4,8(57 оценок)
Ответ:
indyk1
indyk1
07.04.2021

1) 3х²-124х-84=0

    D = 15376 + 1008 = 16384

  √D = 128

    x₁ = (124+128)\6 = 42

    x₂ = (124 - 128)\6 = -⅔

2) 7х²+6х+1=0

   D = 8

 √D = 2√2

x₁ = (-3 + √2) \ 7

x₂ = (-3 - √2) \ 7

 

3)(х²+9х+14)/(х²-49) = (x+2)(x+7) \ (x-7)(x+7) = (x+2) \ (x-7)

х²+9х+14 - приведённое

по т. Виета

x₁ + x₂ = -9

x₁ · x₂ = 14

x₁ = -2

x₂ = -7

Следовательно выражение х²+9х+14 раскладывается на множители (x+2)(x+7)

 

4) (х^2+4х-21)/(2х^2+11х-21) = (x-3)(x+7) \ (x+7)(2x-3) = (x-3)\(2x-3)

a) х^2+4х-21 = 0

D = 100

√D = 10

x₁=3

x₂= -7

х^2+4х-21 = (x - 3)(x+7)

б) 2х^2+11х-21 = (x+7)(2x-3)

 

 у astragorta во втором уравнении ошибка.

 

4,6(13 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ