М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
King20051
King20051
21.06.2021 16:15 •  Алгебра

2. Точка A(-2; 4) належить графіку функції y = f(x). Знайдіть ординату точки функції у = -3f(x).
В(-2; у),
яка належить
графіку.


2. Точка A(-2; 4) належить графіку функції y = f(x). Знайдіть ординату точки функції у = -3f(x). В(-

👇
Ответ:
Katiadimova3
Katiadimova3
21.06.2021

Завдання 1:

Координати точки, яка належить графіку функції (або через яку проходить графік), будуть задовільняти формулу, якою ця функція задана.

Підставимо координати точки В (-2; у) у формулу: абсцису замість х, ординату замість у.

у = -3 ∙ (-2).

Тепер можемо обчислити ординату:

у = 6.

Відповідь: 6.

Завдання 2:

Підставимо координати точки N (-4; 9) у формулу: : абсцису замість х, ординату замість у.

9 = a(-4+2)^2-3

9 = a\cdot (-2)^2-3

9 = 4a-3

9 + 3 = 4a

12 = 4a  

a = 12 : 4

a = 3.

Відповідь: 3.

Завдання 3:

Щоб вирішити рівняння \frac{4}{2-x} = x^2 + 3 графічно, треба побудувати графіки двох функцій:

y = \frac{4}{2-x} та y = x^2 + 3.

Коренями рівняння будуть абсциси точок перетину цих графіків.

Побудуємо графіки, створивши таблицю точок, що належать їм (див. малюнок).

Точка перетину графіків А (1;4).

х = 1.

Відповідь: 1.  


2. Точка A(-2; 4) належить графіку функції y = f(x). Знайдіть ординату точки функції у = -3f(x). В(-
4,6(22 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
fkfofo02
fkfofo02
21.06.2021

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

08.

(2x -3)(3x+2)  - x(5 x -7)= 6x²+4x - 9x -6 -5x² +7x = x²+2x  - 6 .  →  4

- - - - - - -

09. ( ( x-2)/(x-3) ) *( x + x/(2- x) ) = ( ( x-2)/(x-3) ) *x( 1 -  1 /(x- 2) ) =

( x( x-2)/(x-3) ) *( (x -2 -1)/(x -2) ) =( x( x-2)/(x-3) ) *(( x -3) /(x -2) ) = x .    → 1

- - - - - - -

10. ( (-1/3)a³b)²*(3ab²)³  = (1/9)a⁶b² *27a³b⁶ =3a⁹b⁸ .               → 4

- - - - - - -

11. (0,5x²y³)³/ (x³y⁵) : M = (3xy³)²/ (xy)  ⇔(1/2)³x⁶y⁹/ (x³y⁵) : M = 3²x²y⁶/ (xy) ⇔

=(1/8)x³y⁴   :  M  =  9xy⁵   ⇒   M  =(1/8)x³y⁴ / 9xy⁵  =  x² / 72y      → 2

- - - - - - -

12. 2x³ +3x² -8x -12 = x²(2x+3) -4(2x+3) =(2x+3)(x² - 4) =

(2x+3)(x- 2)(x+2) ≡  (x- 2)(x+2)(2x+3)                              → 2

ИЛИ

2x³+3x²- 8x -12 =2x³ - 8x +3x² -12 =2x(x² -4)+3(x² -4) =(x² -4)(2x +3) =

(x -2)(x+2)(2x +3)

- - - - - - -

13.  x³ +x² - 4x - 4 =x²(x +1) - 4(x +1) =(x +1)(x² - 4) =(x +1)(x² - 2²) =

(x + 1)(x - 2)(x + 2)          → 5

4,4(5 оценок)
Ответ:
annagrits66
annagrits66
21.06.2021

1.а)2a=-2 значит a=-1,и если мы подставим в выражение a+b=-3 значение a,то получим что b=-2,соответственно a=-1 b=-2

б)a+4b=2  меняем знак у a в первом примере,получаем                    -

  a+3b=1                                                                                      

-a+4b=2

a+3b=1,складываем эти примеры получается 7b=3,значит b=3/7,подставляем в пример,получается a+12/7=2,значит a=2/7

в)2x-y=4 складываем примеры,получается 5x=5,x=1,а y=-2

  3x+y=1

г)2x-y=2.меняем знак y в 1 примере,2x+y=2

 5x-y=5                                                   5x-y=5

получается 7x=7,x=1,а y=0

 Объяснение:

4,5(79 оценок)
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ