(2*X-3)*(2*X+3)-(4*X+5)*(X-3)=-1
ответ: 7+7*X=0
1) 4*X^2-9-(4*X+5)*(X-3)+1=0
1.1) (2*X-3)*(2*X+3)=4*X^2-9
(2*X-3)*(2*X+3)=2*X*2*X+2*X*3-3*2*X-3*3
1.1.1) 2*2=4
X2
_2_
4
1.1.2) X*X=X^2
X*X=X^(1+1)
1.1.2.1) 1+1=2
+1
_1_
2
1.1.3) 2*3=6
X2
_3_
6
1.1.4) 3*2=6
X3
_2_
6
1.1.5) 6*X-6*X=0
1.1.6) 3*3=9
X3
_3_
9
2) 4*X^2-9-(4*X^2-7*X-15)+1=0
2.1) (4*X+5)*(X-3)=4*X^2-7*X-15
(4*X+5)*(X-3)=4*X*X-4*X*3+5*X-5*3
2.1.1) X*X=X^2
X*X=X^(1+1)
2.1.1.1) 1+1=2
+1
_1_
2
2.1.2) 4*3=12
X4
_3_
12
2.1.3) -12*X+5*X=-7*X
2.1.4) 5*3=15
X5
_3_
15
3) 4*X^2-9-4*X^2+7*X+15+1=0
3.1) 4*X^2-9-(4*X^2-7*X-15)=4*X^2-9-4*X^2+7*X+15
4) -9+7*X+15+1=0
4.1) 4*X^2-4*X^2=0
5) 6+7*X+1=0
5.1) -9+15=6
-15
_ _9_
06
6) 7+7*X=0
6.1) 6+1=7
+6
_1_
7
Який многочлен треба відняти від многочлена 3c5 – 2c4 + 14c3 – 4c2 + c, щоб їхня різниця тотожно дорівнювала многочлену 5c3 + c2 – 7c?
3c5 – 2c4 + 9c3 – 5c2 + 8c
Знайдіть значення виразу:
2a(3a – 5) – 4a(4a – 5), якщо a = -0,2
-2,4
Обчисліть значення виразу, використовуючи винесення спільного множника за дужки: 2,49 ∙ 1,35 – 1,35 ∙1,84 + 1,352
Нинаю
Сторона квадрата на 3 см менша від однієї зі сторін прямокутника та на 5 см більша за його другу сторону. Знайдіть сторону квадрата, якщо його площа на 45 см2 більша за площу даного прямокутника.
15
Розв’яжіть рівняння, використовуючи розкладання на множники:
(х – 3)(х + 7) – (х + 7)(х – 8) = 0
-7
Объяснение:
строим по точкам
берем х=0 - подставляем в уравнение y=3x^2-2x+1 -получаем у=1
берем х=1 - подставляем в уравнение y=3x^2-2x+1 -получаем у=2
и так далее
схема1 y=3x^2-2x+1
схема2 y=(x-1)(x-5)
схема2 y=(x+2)(x-4)