М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
morgacheva2001
morgacheva2001
20.08.2022 08:30 •  Алгебра

За несколько книг заплатили 320р стоимость одной из книг составило 30% а другой 45% израсходованных денег на сколько рублей первая книга дешевое второй решите

👇
Ответ:
NamaruC3
NamaruC3
20.08.2022
1 книга - 96
2 книга - 144
больше на 48
1) 100%-30%=70%
2) 320 -30%=96
3) 100%-45%=55%
4) 320-55%=144
5) 144-96=48
4,6(83 оценок)
Ответ:
Стоимость одной книги  (320)*30/100=96р
Другой :  320*45/100=16*9=144р
Одна книга дешевле другой на 144-96=48р
ответ:  Первая  книга дешевле  второй  на 48 р.
4,7(27 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
алинтен
алинтен
20.08.2022

ОбъяснеДане рівняння можна записати у вигляді:

ax² - 3x - 81 = 0

Якщо один з коренів рівняння дорівнює 3, то це означає, що (x - 3) є фактором цього рівняння. Тобто ми можемо розкласти рівняння на такий добуток:

(ax - b)(x - 3) = 0

Зауважимо, що якщо ми помножимо (ax - b)(x - 3), то отримаємо:

ax² - (3a + b)x + 3b = 0

Звідси ми бачимо, що 3a + b = 3 та 3b = 81.

З першого рівняння ми можемо виразити b як: b = 3 - 3a.

Підставляємо це значення b в друге рівняння:

3(3 - 3a) = 81

9 - 9a = 81

-9a = 72

a = -8

Знайшли значення a. Тепер підставимо його в рівняння для знаходження b:

b = 3 - 3a = 3 - 3(-8) = 3 + 24 = 27

Таким чином, ми знайшли, що a = -8 та b = 27.

Отже, інший корінь рівняння буде, коли ax - b = 0:

-8x - 27 = 0

-8x = 27

x = -27/8

Таким чином, інший корінь рівняння дорівнює -27/8.ние:

4,5(31 оценок)
Ответ:
Иван54654
Иван54654
20.08.2022

Для розкладання квадратного тричлена -х²+8х+9 на множники, ми шукаємо два числа, такі щоб їх сума дорівнювала коефіцієнту перед "х" (у нашому випадку 8), а їх добуток дорівнював коефіцієнту перед квадратом "х" (у нашому випадку -1 множене на 9, що дає -9).

В нашому випадку, два числа, які задовольняють ці умови, є 3 і 3. Сума 3 і 3 дорівнює 6, а їх добуток також дорівнює 9.

Тепер ми можемо розкласти квадратний тричлен на множники, використовуючи ці числа:

-х²+8х+9 = -(х² - 3х - 3х + 9)

Згрупуємо перші два члени і останні два члени:

= -(х(х - 3) - 3(х - 3))

Тепер ми маємо загальний множник (х - 3), який з'являється в обох доданках:

= -(х - 3)(х - 3)

= -(х - 3)²

Таким чином, квадратний тричлен -х²+8х+9 розкладається на множники як -(х - 3)².

4,4(26 оценок)
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ