Пошаговое объяснение:
1. Для того что бы нам найти значение данного выражения (4 - y)^2 - y * (y + 1) нам нужно будет подставить известные нам величины такой как y, который равен y = - 1/9, и выполнить определенные действия такие как умножения и суммирование.
2. Давайте мы подставим значения y = - 1/9, в наше выражение, тогда получаем:
(4 - y)^2 - y * (y + 1) = (4 - (- 1/9))^2 - (- 1/9) * ((- 1/9) + 1) =
= (4 + 1/9)^2 - (- 1/9) * (- 1/9 + 1) = (37/9)^2 - (- 1/9) * (8/9) = 1369/81 + 8/81 = 17.
ответ: значение выражения (4 - y)^2 - y * (y + 1) при y = - 1/9 будет равно 17.
Пошаговое объяснение:
Формула площі бічної поверхні конуса
Sб= πRl , де
R- радіус основи конуса
l- твірна конуса
Якщо в другому конусі радіус буде дорівнювати твірній першого конусу , а твірна другого конусу буде дорівнювати радіусу першого конусу , то такі два конуси будуть мати однакову площу бічної поверхні . Але твірна - це гіпотенуза прямокутного трикутника ,який утворений висотою конуса та його радіусом . А гіпотенуза не може бути менше катета . А отже не може існувати два конуса , в яких однакова полоща бічної поверхні і різні радіуси.
что сделать-то надо? вернее, я ничего не поняла