М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
layzor
layzor
14.05.2022 07:58 •  Алгебра

Преведите подобные слагаемые( 2 примера)


Преведите подобные слагаемые( 2 примера)

👇
Ответ:
kotletka223
kotletka223
14.05.2022

-3x+6y-12x-9y = -15x-3y ;

6mn-2m²-11mn-3n³+5m³= -5mn-2m²-3n³+5m³

4,5(2 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
макс3092
макс3092
14.05.2022

Щоб обчислити площу фігури, обмеженої двома заданими лініями, ми повинні знайти точки їх перетину та обчислити інтеграл від різниці функцій між цими лініями за відповідними межами.

Спочатку знайдемо точки перетину ліній y = -x^2 + 4 та y = x - 2. Прирівняємо їх:

-x^2 + 4 = x - 2

Перенесемо все до одного боку:

x^2 + x - 6 = 0

Тепер ми можемо розв'язати це квадратне рівняння. Факторизуємо його:

(x - 2)(x + 3) = 0

Отримуємо дві різні точки перетину: x = 2 та x = -3.

Тепер, для обчислення площі фігури, ми можемо вибрати межі інтегрування. Зауважимо, що лінія y = -x^2 + 4 знаходиться нижче лінії y = x - 2 на всьому своєму діапазоні, тому межі інтегрування будуть від -3 до 2.

Тепер обчислимо площу за до інтегралу:

Площа = ∫[a, b] (f(x) - g(x)) dx

де f(x) = x - 2 і g(x) = -x^2 + 4

Площа = ∫[-3, 2] (x - 2 - (-x^2 + 4)) dx

Площа = ∫[-3, 2] (x + x^2 - 6) dx

Обчислимо інтеграл:

Площа = [1/2 * x^2 + 1/3 * x^3 - 6x] |[-3, 2]

Площа = (1/2 * (2)^2 + 1/3 * (2)^3 - 6 * 2) - (1/2 * (-3)^2 + 1/3 * (-3)^3 - 6 * (-3))

Площа = (2 + 8/3 - 12) - (9/2 - 27/3 + 18)

Площа = (6/3 + 8/3 - 12) - (9/2 - 9 + 18)

Площа = (14/3 - 12) - (9/2 + 9)

Площа = (14/3 - 36/3) - (18/2 + 18)

Площа = (-22/3) -(9 + 18)

Площа = -22/3 - 27

Площа = -22/3 - 81/3

Площа = -103/3

Таким чином, площа фігури обмеженої лініями y = -x^2 + 4 та y = x - 2 дорівнює -103/3.

4,4(83 оценок)
Ответ:
ринат126
ринат126
14.05.2022
А) х^2 - 4V3x + 12 = 0 ; D = ( - 4 V 3 ) ^2 - 4 * 12 = 16 * 3 - 48 = 0 ; V D = 0 ( одно решение ) ; Х = - ( - 4 V 3 ) = 4 V 3 ; ответ 4 V 3 ; Б) х^2 + 2 V 5 X - 20 = 0 ; D = 4 * 5 - 4 * ( - 20 ) = 100 ; V D = 10 ; X1 = ( - 2 V 5 + 10 ) : 2 = - V 5 + 5 ; X2 = - V 5 - 5 ; ответ ( - V 5 + 5 ) ; ( - V 5 - 5 ) ; B) x^2 + 6 V 2 X + 18 = 0 ; D = 36 * 2 - 4 * 18 = 36 ; V D = 6 ; X1 = ( - 6 V 2 + 6 ) : 2 = - 3 V 2 + 3 ; x2 = - 3 V 2 - 3 ; ответ ( - 3 V 2 + 3 ) ; ( - 3 V 2 - 3 ) ; Г) x^2 - 4 V 2 X + 4 = 0 ; D = 16 * 2 - 4 * 4 = 32 - 16 = 16 ; V D = 4 ; X1 = ( 4 V 2 + 4 ) : 2 = 2 V 2 + 2 ; X2 = 2 V 2 - 2 ; ответ ( 2 V 2 + 2 ) ; ( 2 V 2 - 2 )
4,5(31 оценок)
Это интересно:
Новые ответы от MOGZ: Алгебра
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ