М
Молодежь
К
Компьютеры-и-электроника
Д
Дом-и-сад
С
Стиль-и-уход-за-собой
П
Праздники-и-традиции
Т
Транспорт
П
Путешествия
С
Семейная-жизнь
Ф
Философия-и-религия
Б
Без категории
М
Мир-работы
Х
Хобби-и-рукоделие
И
Искусство-и-развлечения
В
Взаимоотношения
З
Здоровье
К
Кулинария-и-гостеприимство
Ф
Финансы-и-бизнес
П
Питомцы-и-животные
О
Образование
О
Образование-и-коммуникации
suiunbailkyzy99
suiunbailkyzy99
14.10.2021 07:11 •  Алгебра

Вычисли arccos(√-1/2)−arccos(√3/2)+arccos(√-2/2)+4 (ответ округли до десятых)

👇
Ответ:
Vlab36534
Vlab36534
14.10.2021
√(-1/2) и (√-2)/2 не имеют смысла.
Квадратный корень можно извлечь только из положительного числа.
Поэтому в таком виде как написано нет никакого решения.
Если

arccos(-√(1/2))=π-arccos(√(1/2)=π-(π/4)=3π/4
arccos(√3/2)=π/6
arccos((-√2)/2)=π-arccos((√2)/2)=π-(π/4)=3π/4
4,8(96 оценок)
Открыть все ответы
Ответ:
annaYanna1
annaYanna1
14.10.2021
 множина допустимих значень аргументу функції. Позначається як D(y), якщо вказується область визначення функції y=f(x).
Область визначення функції - множина, на якому задається функція .
1. ВизначенняЯкщо задана функція, яка діє з однієї безлічі в інше, то безліч, з якого діє дана функція, називається областю визначення.Більш формально, нехай задано відображення  , Яке відображає безліч  в  , Тобто:  ; Тодібезліч  називається областю визначення функції і позначається D (f) , Або  (Від англ. Domain "область").Звичайно передбачається, що  , Через що поняття області визначення виглядає тавтологією: "область визначення функції - це область, де визначена функція". Для того, щоб надати чіткий зміст даного поняття, розглядається деякий більш широке безліч, яке називається областю відправлення, і тоді область визначення функції  - Це таке підмножина безлічі  (Яке і є область відправлення функції), де для кожного елемента  визначено значення функції  .Цей факт коротко записують у вигляді:  .
4,5(88 оценок)
Ответ:
Если правильно понял то а3 - это степень а, а а> или =0 и b> или =0 это условие.
По формуле раскрываем а^3 + b^3=(a+b)*(a^2-ab+b^2);
Из 2 выносим ab: a^2*b+b^2*a=ab*(a+b)
Получается: (a+b)*(a^2-ab+b^2)> или =ab*(a+b)
Так как a и b- положительные числа, то  a+b тоже больше или = 0, значит можно разделить обе части без изменения знака, и остается:
a^2-ab+b^2> или =ab
a^2-ab+b^2-ab> или =0
a^2-2ab+b^2> или =0
(a-b)^2> или =0
Так как (a-b) в квадрате, значит несмотря ни на что получится число большее или равное 0.
Все доказано.
4,6(1 оценок)
logo
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси Mozg
Открыть лучший ответ